Přejít na obsah

apaches

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem apaches

  1. Tak na potlačení hluku se hodí STP Heat Shield, což je vložka pod kapotu, nebo provést přímo kompletní odhlučnění.
  2. Zkusit nastavení rádia ledatak, tam jde nastavit i zadní zónu. Jaké rádio tam máš?
  3. O "zahoření" zadních repro jsem ani nevěděl, díky, teď už vím proč zní tak nahovno...
  4. Pěnu do tapce bych nedával, spíš bych odhlučnil dveře (viz např. https://www.2din.cz/odhlucneni-dvere/), ale pokud je tapec nějaký zvlněný nebo nedoléhá v nějakých místech, vyřešil bych to madeline páskou (https://www.2din.cz/odhlucneni-montazni-material/stp-madeline-paska/).
  5. Řešil jsem to také, musel jsem namontovat novou BT jednotku, kámoš ale dal druhovýrobní rádio - myslím, že nějakou čínu a neřeší to...
  6. Xiaomi má nějaké problémy s podporou mirrorlinku, ačkoliv taky android. Po poměrně dlouhé tahanici s pokusem nastavit mirrorlink (za Android auto se mi nechtělo platit), jsem se kompletně vykašlal na to zrcadlení a radši prohodil rádia za jiné autorádio a neztracím čas
  7. Badys má pravdu - je lepší zavolat zámečníka. Stalo se to i mě, mezitím co jsem na něj čekal, aspoň jsem prostudoval co se kde sundává a jak ten mechanismus vůbec funguje.
  8. Kokos, rez pomalu jak offroad vyvařit se to dá v nějaký klempírně, ale raději sežeň nové...
  9. Pokud má volnoběh nepravidelný chod (čili otáčky plavou), zkus se podívat na polohu škrticí klapky, nebo zda ten motor nikde nenasává vzduch. To se dělá jednoduchým prosprejováním trubek (e.g. čističem brzd), a pokud ti otáčky prudce vylítnou - v tom místě je problém. Pokud vše v pořádku - znovu bych tu škrticí klapku "nastavil" podle stylu jízdy. k topicu: Měl jsem podobný zvuk, kt. byl slyšet spíše od podběhů (hučení soustavné, né nárazovité nebo "vlnovité" - jako od ložiska kola nebo poloosy), poté jsem na to nalepil odhlučnění a už to bylo v pořádku.
×
×
  • Vytvořit nový...