Přejít na obsah

Michal Szotkowski

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

544 zobrazení profilu

Oznámení Michal Szotkowski

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Všechno nové, zkontrolované 4lidmi ( autorizovaný servis Škoda ano poskládané a vše vypadá OK - dobrá práce) už mě nic nenapadá..Vše bylo utažené podle příručky..co nebylo měněno tak těhlice a ložiska..ložiska měněná tak cca 4měsíce na zpět a těhlice je původní. Ale ještě jedna věc tam je že když auto stojí na rovině zadni kola jsou ve směru od zadu do předu / \ + klasické " A " taky.
  2. Takže: Už 3x udělaná geometrie ? Upozornuji v servise byl kompletně shozen zadek i předek.."Pane my víme co máme dělat nám to říkat nemusíte" Auto: Volant není uprostřed natočen mírně do leva.(pocit při jízdě: zadní čast mě tahá do leva-do středu vozovky a předek mi letí do prava-pořad musím srovnávat jakoby do leva..a to nemluvím o tom když tomu šlápnu na brzdu...) Po srovnání volantu do středu podle vag za jízdy 50km/h + - úhel 0 auto tahá do prava a zadní část by chtěla ujíždět do leva '/ ' něco jak je lomítko.. 3x jím říkám že byla sundana zadní nápravnice. Byl kompletně sundán předek. AUTO NENÍ PO BOURAČCE. Lidi řekněte mi co dál?? Další geometrie? Nebo mám zadni nápravnici povolit na čtyřech šroubech a pokusit se ji vyosit tak až dosáhnu rovnosti???což velice pochybuji Nebo sehnat někoho kdo má stolici a dát auto tam? Neni problém dojed Moravszkoslezký a Olomoucký kraj KAMKOLI.
  3. A přesně to se jím zdůraznoval že byla napravnice dole..díky za info.. Takže nemáte někdo kontakt na někoho z FM který by udělal geometrii tak jak se má? Dík.
  4. Zdravím Vás, zadní náprava a přední náprava úspěšně složena ALE : 15.1.2019 kontrola geometrie ukázala KO zadní část ale přední OK. (zadní čast vyměněna až na tlumiče, nápravnici a těhlici. 2.4.2019 kontrola geometrie po opravě ukázala KO přední části??? ( byla výměna čepu,torz.tyče, silenblok v rameni) nikde do díry sem nevletěl tak proč teda nejde zase pro změnu udělat předek geometrie?? Děkuji za radu. 002.pdf 004.pdf
  5. Zdravím vás, Chlapi dělám GO zadní nápravy komplet. Vše sundané i zadní napravnice a tady je problém - musel jsem jí sundat bez zajištění Středicích čepu -T10096 šrouby úplně chycené bordelem uvnitř kde šroub prochází do karoserie - nešlo ani po vyčištění vrazit čep takže šla zadní napravnice dolů bez osazení Středicích čepu a vyčištěna. Otázka zní - Jak na zpět uložit zadní napravnici na zpět?? Máte někdo radu? Všem díky. Škoda Octavia II 1,9 77kw BJB 500000km.
  6. Zdravím můžete mi dát prosím kontakt na osobu poblíž F-M která rozumí saharam? octavia 2 1,9 77kw BJB netočí sahary ani chlazení na motor.(dojedu) - kontrola sundaných Sahar v autorizovaným servisu OK (namontované na mojí oktávce ale nejede). pojistky OK. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...