Přejít na obsah

devilpsx3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení devilpsx3

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobre, polaboruju s nastavenim a kdyztak se ozvu. Posloucham mismas, rock, techno, pop...od vseho kousek. Zatim diky
  2. Dobre, zkusim. A kdyby ne, jaky model repro stredobasu bys doporucil? At vim cca po cem koukat. Vybavou je radio ok, zvukem nevim, zalezi co je ted spatne, zda nastaveni nebo repro.
  3. Dobre, zitra zkusim nastavit. Predpokladam ze LOUDNESS vypnout. S koupi jen stredobasu jsem pocital (v odkazech byly jen stredobasy, bez vysek). Nejake prime tipy (modely) by byly? Koukal jsem a cenove rozpeti je velke a nevyznam se v nich. A nevadi ze budou pouze na radio (ja to radio dobre? Bylo jiz v aute)? Abych nedal treba o litr vic nez ty co jem poslal a nepoznal rozdil.
  4. je, bohuzel pouze ujetou formou, natrikrat. Nejdriv vybrat vrchol krivky (zvlast pro LOW, MED a HII frekvvence) (,80Hz, 100Hz,200Hz atp), pak ja strme bude rivka rust (1Wide, 1Narrow, 2Wide, 2Naroow) a pak jak moc ji hodlam zvysist (-3 az +3, oten L M H). At s tim delam co delam tak porad je to jak z beden od PC. A jake repro bys volil ty? Nejlepe abych zachoval ty vyskace, mam je ani ne tyden)
  5. Zdravim a poprosim o radu. Mam octavii 1 combi, radio mam https://www.mall.cz/autoradia/pioneer-deh-5000ub Ve vytlumenách dveřích na mdf podlozkach mam https://www.cnet.com/products/pioneer-ts-g1655-speaker/ zapojene na radiu vzadu v kufru https://auto-subwoofery.heureka.cz/blaupunkt-gtb-8200-a/recenze/#section a jako zadni mam https://www.ahifi.cz/reproduktory-crunch-dsx462.html jako vysky jsem dal https://www.ahifi.cz/vyskove-reproduktory-sinus-live-neo-13s.html zaprve: zvuk se mi porad nejak nepozdava. Zda se mi to zahuhlane, a nevyrazne. At si hraju s nastavenim radia jak chci. Nejlepsi je to asi s LOUDNESS aspon na low (da to tomu stavu, ale cim vic loudness tim vic pak neprijemnejch drncicich hnusnejch basu a zaroven se vytrati detaily), pokud dam prirozene nastaveni tak je zvuk unyly a nijaky. Kde muze byt chyba? zadruhe: rekl sjem si ze vymenim ty pioneery, otazka je zda si prilepsim (koupil sjem je asi pred rokem pouzite za . Ted za jake - logika voli za http://www.hifi24.cz/sinus-live-sl-165w-2 jelikoz jsou to ty same v setu s vyskami, ale prodejce mi rekl ze spise basujou (coz mi nevadi) a ze stredy nemaji nic moc (coz mi vadi, proto to chci i vymenit), ze je lepsi voba http://www.hifi24.cz/hertz-ev1655, ktere ale zase moc nebasujou. Takze ktere a ma to cenu, polepsim si?
×
×
  • Vytvořit nový...