Přejít na obsah

Mesith

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

752 zobrazení profilu

Oznámení Mesith

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

10

Popularita

  1. Zdravím, mám zajímavej problém se Smartlink. Každý den používám Apple CarPlay. V sobotu normálně fungoval a dneska zmizelo logo a nefunguje. Nestalo se to už někomu? AndroidAuto jsem nezkoušel, nemám Android k dispozici. Asi budu muset zavolat do servisu a zjistit, jestli s tím něco udělají. Nechápu to.
  2. Když jedu 160 po dalnici, je to do 95 stupnu.
  3. Já mám Swing a Smartlink na něm normálně jede. Je tam na něj to tlačítko APP. Mám to ale přímo z výroby.
  4. Já jsem trefil srnku a auto jsem měl v servisu 21 dní. Měnil se jen nárazník, kapota a světlo, ale čekalo se na lakovnu. Takže ten termín je asi běžnej. V pojistce jsem měl zapůjčení nahradního auta na 6 dní. To ani nepřijede likvidátor. V nově pojistce už mám právě kvůli téhle zkušenosti auto na měsíc.
  5. Já jsem to měl nějak takhle: Váš vůz by se měl vyrábět zhruba za 3 týdny, následující týden by měl dorazit a 3 dny po něm technický průkaz.
  6. Dnešní spotřeba na trase Brno - Pardubice přes Svitavy. 1.0 TSI 70kW DSG zimní pneu Kumho 215/45/16 a 3 dospělí na palubě. A nedělní cesta zpět
  7. Já jsem kupoval za hotový facelift Style Plus. Sleva 4% a prodloužená záruka za 2000,- zdarma. K tomu jsem dostal reflexní vestu a to bylo vše. Zkoušel jsem zimní gumy, ale nedali nic.
  8. Já plánuju výměnu v 15000km.
  9. To je pravda. Myslel jsem to spíš tak obecně. To mě štve aji u Superba, že tam má pořád žárovky. Holt Škoda musí být horší jak VW.
  10. Rozhodně to vypadá líp a hodnotněji. Když vidím obyčejný světla u Rapida, tak se mi to moc nelíbí. Žárovky už sou out, dneska frčí ledky.
  11. Já mám třeba Podofo kamerku z aliexpress za 20$ a točí to celkem hezky. Za ty prachy celkem slušnej obraz aji v noci. Přikládám čerstvý video: Tady je ta kamera: http://s.aliexpress.com/6VFnIVNb
  12. Mesith

    Škoda RAPID

    Ten klasickej automat s měničem, že dobře funguje? Zlatý DSG proti tomu pomalýmu prehistorickýmu automatu. A navíc ta 1.6 atmo žere jak prokopnutá. Proto jsem šel do Rapida. Není jinej sedan/liftback s automatem a turbem do 400k.
  13. Mesith

    Škoda RAPID

    To mohli zrovna dát DSG k 1.0 81 kW tak jak to má Fabia. Já jsem chtěl DSG a musel jsem si objednat 70 kw i když bych radši 81. Jestli to udělají, tak mě hodně naštvou. A nebo jsem to stihl a DSG už nebude, protože za těch 35 000, co to prodávají, se jim to asi nevyplatí. To ukáže až čas.
  14. Tak já jsem si to ověřoval, jestli se mě to taky netýka s těma kolama. A prej příští týden jde auto do výroby. Takže se možná brzo dočkám.
×
×
  • Vytvořit nový...