Přejít na obsah

Zeper

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Zeper

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Mám podobný problém a je to určitě termostat, dva co jsem koupil se dají normálně profouknout, nedovírají. Bohužel všude mají čínské šmejdy, budu muset jít do originálu přímo ze Škodovky, Stačí nastartovat motor a dát ruku na chladič, když propouští, tak začne se hned ohřívat. Stačí to zkusit.
  2. U A.T.U. (Autotechnik Unger) prodávají gel v tubě, přímo na plastová světla, není drahý a funguje hezky, jen to chce mít dost čistých hadrů. Měl jsem je už mléčná, byl jsem rozhodnut koupit nová skla někde u Benešova, ale po přeleštění gelem slouží dál. Měl jsem tam ale pouze zvětralou mléčnou vrstvu, žádné škrábance.
  3. Taky jsem měl podobný problém, při chladnutí motoru si kapalina vždy upšoukla trochu do oleje. Při natlakování mi řekli, že těsnění je OK a je špatná pumpa. Vyměnili pumpu a bylo to stejný. Jelikož jsem v té době dělal do konstrukce aut, nechal jsem si prověřit u kamaráda ve Škodovce které těsnění je to pravé. Schválili pro prvovýrobu náš Temac a Slovinskou Tesnilu, Temac byl montován většinou v prvovýrob, byl asi levnější, ale Tesnila byla dlouhodobě lepší a trvanlivější. Sehnal jsem Tesnilu, víčko mám pořád čisté již vice než 3 roky. Jinak původní těsnění vypadalo OK a po vodě v motoru nebyla ani stopa, přesto bylo v háji. Ještě jsem musel vyměnit nádobku, jakmile se zamastí kapalina, začne v zlobit čidlo a to hlavně v zimě, teď přes 3 roky bez problémů.
  4. Zeper

    Spojka 1.9 TDI 66 kW

    Mám to samé na 1,4 MPi (130 000), poprvé to bylo pasi před měsícem, pak klid a nyní znova. Je to hlavně při studenějším motoru, při delší jízdě to je zatím OK. Kolik asi vyjde výměna spojky? Sada na 1.4MPi se dá koupit za 2200.
×
×
  • Vytvořit nový...