Přejít na obsah

Ondrej2005

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 007 zobrazení profilu

Oznámení Ondrej2005

  1. Ahoj všem, trošku uživím téma i když je to ALU diskuze. Koupili jsme SUP III které mají v TP zapsaná i tyto gumy: 235/45 R18 který je zapsaný v TP( ty teď jsou na autě na originál ALU Pegasus 18") . Ale k autu jsme dostali hezké letní pneu 245/45 R18. A uvažuji jak ty gumy reálně do TP dostat, aby s tím v případě nehody nebyl problém? Jasně plno lidí řekne, že by to neřešilo.. Kdyby to byly jiné disky nebo jiný rozměr ETčka tak jasně. Potřebuji typový list od ALU disků.. Ale u pneumatik? Děkuji všem za reakce.
  2. Ahoj Všem, zkusím se zeptat tady, kdysi mi někdo o tom říkal, ale je tak 20 let zpět. MInulý týden jsme se byli dívat na "nové auto" 2018 SUP max výbava Style + Business paket a ještě nějaký další.. a zarazilo mě razítko v servnísní knize : "Vůz bez záruky od Škoda Auto" Půl roku zpět kupoval známý taky nové auto, a taky s razítkem "Vůz bez záruky od Škoda Auto" ale auto má řádně vedenou servisní historii. Tak pokud tady jemzi námi někdo přímo od výrobce kdo to čte, tak bych chtěl vědět jaké jsou rizika při koupi kterého koliv modelu s "Vůz bez záruky od Škoda Auto" Obávám se toho, že při následním prodeji, až budoucí majitel zjistí, že v servisce je to razítko, tak to niko nikdy už pak nekoupí. A navíc pokud tam teda není žádná servisní histrorie, tak tím tuplem 😞 Moc děkuji za postřehy.
  3. Ahoj, taky s tím mám problém. Mám kupovat auto a pěkně hnusně bzučí ten motorek přesně jako tobě. Na co jsi nakonec přišel? Je opravdu potřeba vyměnit komplet plovák s čerpadlem ?? Díky
  4. Ano, je to tak. Šešili jsme to u naších 8 firemních autech ( Ale ne na Oct, ale na SUP III 2018. Kupované různě jinde a je to výrobní problém. Neví co s tím mají dělat. Vyměnili těsnění dveří a je to zbytečné. Problém je u uchycení kapoty, tam to prostě nesedí. Sama Škoda netuší co s tím má dělat. Takže asi tak.
  5. Ondrej2005

    Alu kola

    Ahoj všem, nemá náhodou někdo navíc 16" Disky "SPIDER" za solidní prachy. Né za nějaký nesmysl. Kdyby jste se jich chtěli časem zbavit, tak bych do toho šel. Díky za případné nabídky.
  6. Ahoj, oživím téma, taky mám problém s výhřevem u OCT 1 2003. Začalo se to projevovat tak, že při zapnutí ohřevu u spolujezdce se v relátku pod volantem ozývalo "škvrčení" .. a po cca týdnu už nešel výhřev vůbec. Následovalo hledání relé č. 455. násleně jsem přehodil relátka mezi sebou (jsou tam dvě v jedné krabičce) a výsledek stejný. Fungovala pořád pouze řidičova sedačka. Takže relátkem a opálenými kontakty to nebylo. Následovalo proměření obou sedadel a přišel jsem na to že je vadné teplotní čídlo ( termistor) v garáži neukazuje cca 6,8kOhm ale pouze 2,97 kOhm. Takže musím někde v GES/GME sehnat NTC termistor s 6,8kOhm hodnotami. Ale netuším jak mám kousek sedáku v autě odčalounit. Nikde jsem nedohledal návod :-( Nemáte prosím někde návod jak na to ? Děkuji všem.
  7. Ahoj, trochu oživím téma. Mám O1 2003 Ambiente, a v něm mám výhřev sedadel. Když jsem auto přebíral, tak jsem zkoušel několiktát vypínat a zapínat výhřev sedačel. Levá strana vždy při posunutím potenciometru z 0 na 1 krásně cvaklo relátko, ale při otočením potenciometru pro pravou stranu, v relátku chrastilo (asi opálené kontakty- plíšky uvnitř relé?), ale výhřev se zapl.. uběhla nějaká doba, a pak to přestalo chrastit a jen cvakalo relé a sedák hřál. Včera jsem zapl pravý sedák, a už v tom relé ani necvakne a sedák nehřeje. Levá strana jede v pohodě. Hledal jsem na netu a našlo mi to že jsou dva typy relátek: 1) každý sedák má své relé ( moje 06.2003 by měla mít dvojité) 2) oba sedáky jsou pod společným relé 1U0 919 533 Relé by mělo být pod volantem. Popřípadě nemohl odejít potenciometr pro ovládání? Děkuji všem
  8. Díky. Mech je právě suchý a tmavě zelený asi je mrtvý si myslím. O víkendu na to kouknu. Nějakou chémii, která je zásaditá tak mám. No a pak je otázka až se mi to podaří očistit, tak čím to mám "naimpregnovat"?
  9. Ahoj, řeším stejný problém, ale na OCT 1 z 2005. Má někdo nápad čm by ten hnusný zelený mech šel odstranit? Co třeba navlhčit nějakým univeczálním ( APC) čističem a pak kartáčkem zkusit vykartačovat ,ale abych zase neodstranil ten semiš. Děkuji
  10. PedrosCZ díky, takže a není snažší tedy, extrahovat kompletní image na SD kartu = a bude to rychlejší?
  11. Ahoj všem, chystám se aktualizovat mapy (originál mapy na Columbusu z 2013) na nejnovější RNS 510 West Europe V16_CD_8536.ISO . Potřebuji jen to ISO a udělat vše podle toho návodu : https://www.youtube.com/watch?v=1ajqcTcIfPk a nebo musím někde sehnat novější firmware navigace. ( Ideální by to bylo flashnout přes SD kartu že...) Děkuji všem za pomoc! :-)
  12. Ahoj všem, mám "novou" služební střelu Fabia III 2015 a je tam základní rádio SWING. Tak nějak jsem ale nepochopil, že tam není Bluetooth a ani Handsfree. Je to možné? V menu rádia nemůžu nikde najít párování :-( V manuálu jsou fotky z menu jak se popisuje volby vstupů, tak na fotce je Bluetooth.. ale párování s telefonem jsem nenašel :-( Děkuji všem za pomoc.
  13. Ano taky myslím. Není nic jednodužšího než si udělat originální image celé SD karty.. + teda jak píšeš přepnout přepínač do read only modu.
  14. Jo takhle to je. Rozumím. Jasně.. stejně, nejlepší je asi WAZE. Někde na DE serveru jsem viděl jak dali collumbuse ven a napojili tam místo toho ipad mini + i napojení couvací kamery. A ukazovali tam hlavně navi WAZE... Osobně pokud budu mít starého II SUPa a bude tam collumbus tak půjde ven. Nechci se dočkat toho že mi zničí palubovku + alcantara zadní sedačky...
×
×
  • Vytvořit nový...