Přejít na obsah

libormich

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem libormich

  1. Co se týká automatického vytvoření hotspotu v autě při připojení s Bluetooth, je na to teď u Androida přes Google Play velmi jednoduchá aplikace, která neumí nic jiného, ale zase to umí na 100%. Nastoupím, nastartuju, telefon se spojí s infotainmentem přes Bluetooth a za pár vteřin vytvoří hotspot a infotainment přes něj bere data. Po odpojení Bluetooth se zase hotspot automaticky vypne. Aplikace Carspot
  2. Nahrál jsem to ještě jednou, v nezipovaném formátu, jen stáhnout a přehrát. Nenechám to tam ale dlouho viset. https://uloz.to/file/Nb1OdahGkkCF/aladin-mkv
  3. Ještě mě napadlo - rozzipoval jsi to? Ten soubor jsem (kvůli porušování práv - kopie filmu) zazipoval.
  4. Není na to žádný jiný způsob spouštění, mám to takhle nahrané na SD kartě, normálně si ji zvolím jako médium, zvolím film a koukám. Šel jsem to ještě jednou teď schválně do auta vyzkoušet - normálně mi to hraje. Můžu ti i natočit video, pokud bys chtěl.
  5. Používám tohle nastavení pro konverzi videí - viz obr. Nastavuju i zvuk na 5.1, protože pak to v autě hraje v Dolby Surround. Samořejmě zdrojové video musí být taky 5.1.
  6. Používám to takhle už víc než rok a je to naprosto spolehlivé. Pokaždé, jak se připojí Bluetooth, spojí se i hotspot. Po vypnutí zapalování se zase hotspot automaticky vypne. Samozřejmě to předpokládá mít tu aplikaci spuštěnou trvale na pozadí jako službu.
  7. Existuje i jiné řešení - vytvořit hotspot z mobilu automaticky po spojení mobilu s Columbusem přes Bluetooth. Na Google Play je aplikace Automate, v ní se vytvoří podmínka pro vytvoření hotspotu a funguje to samo. Zapnu zapalování, připojí se mi mobil přes Bluetooth a po několika vteřinách mám spojený Columbus s internetem přes hotspot v mobilu.
  8. Mám tentýž problém v češtině v Messengeru, je to zhruba týden zpět. Předtím to četlo krásně česky, teď to čte český text anglickou výslovností, absolutně nesrozumitelně.
  9. Měl jsem Superb 3 Style, před FL, 2,0 TDi 140kW, 4x4 DSG. Teď mám Kodiaq L&K, stejnou motorizaci i převodovku a je mnohem tišší než ten Superb. Není tak tichý jako benzín, ten diesel je mírně slyšet, ale je to úplně v pohodě.
  10. Případně si na dálnici vytáhnout láhev s pitím, odšroubovat vršek oběma rukama, tím pádem se nepolít a v klidu se napít. A pak zase chytnout volant. Samozřejmě při tom sledovat provoz, to je snad jasné.
  11. Ano, včera se mi ty závady projevily poprvé, dneska po cestě do práce znova - a datum na kartě vozu je dnešní (15.11.2019): Stav k: 15. 11. 2019 07:57 Stav tachometru: 20664 Servisní interval: 9400 km / 506 dní Výměna oleje: 9400 km / 506 dní Zaznamenáno závad: 0 V případě závažné závady se prosím neprodleně obraťte na servisního partnera ŠKODA.
  12. Zdravotní karta vozu je absolutně k ničemu - zřejmě mi v Kodiaqu odešla čelní kamera a nefunguje ani jeden asistent s ní spojený (Front Assist, Lane Assist, Light Assist, ACC, čtení dopravních značek...) a zdravotní karta vozu hlásí 0 závad, všechny asistenční systémy v pořádku.
×
×
  • Vytvořit nový...