Přejít na obsah

Vulkan800

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Vulkan800

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. ajaj. to se omlouvám, jsem fórař začátečník. Ano máš pravdu, kastlík oddělat zvlášt jde ale moc to nepomůže k další práci za kastlíkem-je tam pouze otvor cca. 8x8cm. Pokud oddělat kastlík tak zespod vysunout čepy z pantů odtlačením čepů(ů) směrem spolujezdec, řidič. Plastové uložení zadního sedáku téměř nedemontovatelného sestává z plastové krabičky uložené v plechu karoserie, do něj zapadá hák tvaru "U" sedadla. Vnitřní zajištění háku není ocelovým perem jak jsme psal, ale plastovým klik systémem, který nejde nebo jen ztěžka vytáhnout. Já jsem pájkou odpálil plastové vzpěrky, které brání háku sedáku ven. Sedák je ted demontovatelný i manželkou a nepotřebuje specielní grift a nebo konskou sílu či pačidlo jak to asi původně zamyšlel dizajnér koncernu.Možná jsem to měl domakané a normálně to funguje. Pro nový a nedomakaný sedák doporučuji vsunout 2 ploché pačitla pod sedák (leva-zprava vedle háku) a lehce zkoušet nadzvedávat. Jiný postup kroucením trháním je mimo a zůstává pak už jenom jedno vypáčit to i z uložením.
  2. No tak to teda díky moc-) sem tušil, že to bude tento postup dle obrázků jak celý ten kastlík vypdá. To je jasné, že kastlík solo ven nepude. Mám venku airbag a tak se k němu musím nějak dostat a toto zřejmě bude asi jedinná cesta. stejně musím vyměnit i pásy a tak ten plast sloupku spolujezdce mě nemine protože to de s tím prahovým plastem a ten zas vede k pásu spolujezdce-to abych si koupil rovnou pár náhradních plastových simičeka a samečků pač to bude lítat. Tak díky moc. Ty svíčky to je taky zážitek tak utopené, spadne tam trošku smetí a je to ve válci jednadvě-no vyfoukat kompresorem před demot. Mám tady ještě jeden zoufalý pokus sundat zadní brzdový budny a mrknout na obložení, má to 100 tis a tak vyndám čerívka, tukám, tukám, klepu točím vyhazuju šponovací klinek buben se točí, ale ani za boha seskočit z náboje. Chtel sem to nahřát, ale asi povolím matici a sundám to i s nábojem-je nějaká jiná cesta než to nahřívat / třískat do toho? Auto je 11/2 roku staré a toto??? Rozvodák prý je celoživotní, ale škoda píše 160 tis.km nebo 4roky. Je to(vačka) na oválném pastorku aby řemen nebyl pořád v tahu a snad to šetří tak moc, že to přežije tak dlouho!!!hm............... Denní svícení dvouvlákno nechám jen parkovačky a vedení přesunu do mlhovek, kde dám 95HB401: LED HB4 (9006) bílá, 12V, 18LED-má te s tím někdo zkušenosti? vím je tam denní svícení origo tak proč to řešit, ale dnes v době LED obyč žárovky mi dnes připadne ne zrovna super.......... Díky za komentáře.
  3. Zdravím citiga, čtu situaci na zadním sedáku, se kterým sem se popral včera. Je to celé dizajnový nesmysl možná snaha ušetřit na výrobním procesu bez ohledu na to, že někdo to občas bude chtít vyprat, vysát -navonět a nejenom oddělat až odejde pumpa. Při pohledu na ty plastové vsuvky jsem včera došel k názoru, že další šílené zaklapnutí a rozebírání nehodlám akceptovat. Ze vsuvek jsem vypreparoval ocelové pero a sedák vrátil zpět. Pokud něco bude vrzat nebo vibrovat v interiéru tak vám garantuji, že tento díl to nebude. Potřebuji vydělat kastlík u spolujezdce, můžete poradit jak na to. 3 torxy na horní hraně kastliku + 2 na dorazech víka jíž mám pryče. Co dál? jde to víko kastlíku nějak vyháčit a otevřít? Předem díky.
×
×
  • Vytvořit nový...