Přejít na obsah

Kanicka99

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kanicka99

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. No uvidím, až někdy budu dávat auto do servisu s něčím, tak rovnou řeknu ať se mi na to zkusí podívat Ještě jednou díky za vysvětlení a za radu!
  2. Díky moc za radu! Na 100% to před tím přehozené nebylo, vždy parkuji pravou stranou k paneláku, čárky také nabíhaly na "pravé" horní straně. Normálně mě to praštilo do očí, že začali nabíhat čárky na "levé" spodní straně Nooo, pravděpodobně to budu muset někomu šopnout, na auta jsem úplný lajk a hlavně vozíčkář, takže sám si s tím neporadím Teď mě ještě napadlo, že přesně za/nad levým zadním kolem nad nárazníkem jsou dvě malé promáčkliny, zřejmě nějaký ťukanec od předchozího majitele. Je možné, že by to mohlo způsobit, třeba nějaký zkrat? Ale je mi divné, že já měl auto už rok a do tý doby to bylo v pohodě a ani nevím jak dlouho to měl předchozí mejitel.
  3. Zatím pořád nepovedlo Popravdě jsem se pak na to vyprdl, ptal jsem se jen okolních kamarádu a ti nevěděli. Chlápek, co mi dělal ty opravy, po kterých se to stalo, mi řekl, že on to udělat nemohl, ale kdo ví. V jízdě to autu nebrání a že to je přehozený jsem si už zvykl Ale stále bych uvítal od někoho nějakou radu, jak to změnit
  4. Zdravím! Minulý týden jsem měl auto v servisu (škoda octavia 2 DSG - 1,9TDI, 77 kw r.v. 2005) kvůli vadnému kompresoru klimatizace a nové páčce na blinkry - nešel tempomat. Když mi auto vrátili, zjistil jsem, že při parkování mi ukazují obráceně parkovací zadní senzory na rádiu u siluety auta ( couval jsem pravou stranou k paneláku a na rádiu začala pípat spodní zadní strana siluety, tudíž levá strana auta, ale tam nabyla žádná překážka) Chci se zeptat, jestli je možné, že to zavinili nějak v servisu a jak se to dá případně nastavit zpátky, aby to ukazovalo správně. Jestli se to dá nastavit někde v rádiu nebo se to musí přes diagnostiku ? Předem díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...