Přejít na obsah

Vulcan163-cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Vulcan163-cz

  • Narozeniny 4.2.1989

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Vulcan163-cz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak problém vyřešen, :-D Vadná elektronika vstřiku na prvním válci. Repas 1ks vstřku, nová elektrická lišta ke vstřikům, práce 7500kč bez DPH :-)
  2. To bohužel nevím, příští týden chci jet na diagnostiku. Napadá mě jestli není špatné těsnění vstřiků... Ale je mi divné, že vždycky když znovu nastartuju tak auto jede normálně.
  3. Zdravím, chtěl bych s zeptat jestli náhodou někdo nevíte s čím by mohl být spojen problém se škubáním motoru. Projevuje se to asi takto: Auto nastartuji, 10 km žádný problém, auto táhne krásně a později většinou při mírné záteži začně motor jakoby vynechávat. Někdy to udělá 1x nebo 2x a postupem času začne cukat motor pořád. Když zastavím auto se otřásá a slyším nepravidelný chod motoru - jako kdyby běžel jen na 3 válce... Divné je ale to, že když k tomuto škubání dojde, zastavím, nastartuji znovu tak auto zase jede perfektně. Zatím jsem vyměnil palivák, EGR vyčištěno, spojka nová, dvouhmota taky. Ještě poznatek, občas na volnoběh dojde k mírnému otřesu a auto za tepla hůře startuje Děkuji za rady
×
×
  • Vytvořit nový...