Přejít na obsah

Vincent206

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Vincent206

  1. Páčky jsem si měnil sám, dodal novou, nepoužitou BCM a ve Škoda servisu dokódováno za 1374,- Na faktuře nic o "aplikačním softwaru" nepíšou, ale kdo ví . . .
  2. Otázka na odborníky . . . Jaký je rozdíl v BCM s označením 6R0 937 087 R a 6R0 937 087 R Z00 ?
  3. Vedl jsem rozpravu s technikem a říkal, že do nových škodovek půjde nad rámec konfigurace při objednávce dodělat pouze tažné zařízení . . . Asi na tom něco bude . .
  4. Otázka je jestli jsem první, kdo po něčem takovém pátrá a nebo se to dá normálně a snadno přenastavit . . . (Na služebním Berlingu to šlo nějak uživatelsky bez servisních zásahů)
  5. Mám MR 2015. Na rádio vede jen stálé mapětí a CAN BUS, tak těžko říct jestli si to řídí samotné rádio, nebo BCM . . .
  6. Dá se nastavit rádio aby se zaplo s odemknutím a vyplo se zamknutím auta dálkovým ovládáním ?
  7. Cardiagnostik je jeden v Prostějově a druhý v Praze . . Tento bude asi z Prahy . . . Jsem z Moravy, pořeším to nějak jinak . . . I tak díky moc :-)
  8. Zdar, mohu se optat v jakém ne AS ti ten tempomat dělali ? Jestli to není tajné :-) A jestli je, tak aspoň v jakém regionu, nechce se mi jezdit přes půl vlasti :-)
  9. Je tu někde k mání schema elektro Rapid, tempomat i se speedlimiterem ? Toto je schema Fabia, pokud to má Rapid stejně, dokázal by někdo zjistit hodnotu těch odporů ? Případně proměřit hodnoty mezi piny 6 a 4 "v klidu" , při sepnutém "SET-" a při sepnutém "MODE" ?
  10. Má tu někdo dodělávaný tempomat i se "speedlimiterem" ? Omezovačem rychlosti ? Jaký rozdíl je v SW nastavení BCM ?
  11. Ve schematu co mám je jen páčka bez tempomatu a tady na fóru se nějak schematu nemůžu dopátrat :-( Mohl bys mě nasměrovat ? Odkaz ? Díky moc . . .
  12. Propípal jsem páčku tempomatu bez "MODE" ještě před montáží do auta a řekl bych, že všechny čtyři výstupy byly jen 0/1 bez odporu . . . Do BCM jsou pro tempomat jenom 4 vstupy a v konektoru na páčce rezerva není . . . Kdyby to šlo vyřešit "vlastním" tlačítkem pro přepínání a jiným nastavením, tak bych byl potěšen :-)
  13. Zdravím . .. Pátral někdo po tom, jestli to tlačítko přepínání Tempomat / Speedlimiter (MODE) má samostatný vstup do BCM, nebo je to vyřešeno přímo v páčce bez navýšení počtu drátů ?
×
×
  • Vytvořit nový...