Přejít na obsah

second32

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení second32

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak to je za trest tohle fakt..
  2. Tak to už zní rozumně, díky.
  3. Přes volant to ale podle manuálu jde vypnout jen u těch, co mají segmentovej displej, ne Maxi Dot. Podle toho popisu by to byl opruz dělat po každým startu, ale dalo by se.
  4. Zdravím, sháníme teď F3, ale k už tak dost požadavkům se přidalo ještě, že to nesmí mít front assist, takže těch nabídek je už vážně málo. Neřešme prosím, jestli je to dobrá věc nebo ne. Ať to klidně varuje zvukově, ale auto si prostě samo do řízení sahat nebude a tečka. Zajímalo by mě ale pár věcí. Když to vypnu přes ten displej, tak to při příštím startu bude zapnutý, to vím. Resetuje se ale i to nastavení (blízký, střední atd.)? Je nějakej ne moc invazivní způsob, jak to celý vypnout trvale? Odpojení toho radaru, vytažení nějaký pojistky, přes diagnostiku, něco? Kdybych to prostě rozbil/odpojil kabel/cosi, bude to moc otravovat s nějakou závadou?
  5. Super, to je asi o 300-400 otáček méně. To je pěkný.
  6. Ok, díky za info. Aspoň o trošku je ten poměr menší.
  7. Zdravím, mám dotaz na majitele F2 s motorem 1.4 MPI 16V. Kolik vám to točí při 90 km/h na 5°? Resp. kolik to jede na 3000 rpm při 5°? Napište prosím i jestli je to před nebo po faceliftu (nevím, jestli se dávala jiná převodovka). U Felicie po faceliftu 1.3 50 kW mě dost irituje, že to točí 3000 při 100 km/h, trochu doufám, že je to u téhle Fabie lepší, uvažujeme o koupi. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...