Přejít na obsah

hrosifarma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hrosifarma

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Trip chorvatsko. 1,0 tsi 81 kW, 2 dospělých a ne zrovna zizalky?, plnej kufr, lehce prefoukla kola /10%/, AC. Dálnice cca 1000 km jinak vnitrozemí a couracky po magistrále. Max 136 km/h. Popojíždění v kolonach ? celkem 4 hodiny.
  2. Já myslel ne dálkovou jízdu - prostě normální provoz. PP je stejně orientační. A puvodne jsem nechtěl ale : cesta 8km z a do kopce, 11 km z kopce, 10 km rovina a 6 km město. Kilometry prosím berte +-.
  3. Jednoduše. Ukazuje to 5,1 až 5,2 ?
  4. Celkově km a spotřeba poznávací dovolené.....trip cik cak, hory, moře, města, ostrovy. Za mě spokojenost. Normální užívání vyjde možná o 3-4 deci víc.
  5. Celkově km a spotřeba poznávací dovolené.....trip cik cak, hory, moře, města, ostrovy. Za mě spokojenost. Normální užívání vyjde možná o 3-4 deci víc.
  6. Omlouvám se, jestli to sem nepatří, ale můžete mi někdo jako absolutnímu lajkovi poradit? Co znamená tlačítko app/ten symbol a když ho zmáčknu, objeví se text viz foto. Co to je za funkci, k čemu je dobrá a co potřebuju pro její aktivaci a funkčnost, Ještě jednou se omlouvám, z textů nalezených na internetu moc moudrý nejsem, tedy prosím o polopatistické vysvětlení......díky.
  7. Dobrý den. Na světlech MR 2018 jsem si všimnul, že když poprvé zapršelo, ta se přední světla zevnitř zamlžily a to směrem ke středu masky. Obě. Tak jsem si říkal, že to by u nového asi dělat nemělo. Následně vše v poho. Dnes po troše sněhu a vlhkosti se zamlžilo jedno světlo........máte s tím někdo zkušenost?? Reklamovat to??
  8. Mě spíš zaráží ty brambory a piva.......??? to proč jako vozíš s sebou???
  9. Než jsem se pročetl až sem, tak oběhly 2 měsíce - tedy cca 2 měsíce již jej mám doma.... Rapid SB, modrá race, 1,O TSI 6 kvalt 81 kW. Najeto 4.5OO km. Při převzetí 6 km, MR 2018, Ambition plus. Krom Navi a tempomatu /bohužel/ vše. K autu - zatím nikde nic nevrže, neklepe, vše o.k. Motor je tichý a kultivovaný, hluk žádný, prostor ve voze je dostatečný pro 4 dospěláky. Kufr dostačující. Motor má slušný, možná víc než slušný zátah na litr, spotřeba do 5-ti litrů- Při 6ce točí 2300 cca a bere 3,5 až 4 litry. Fyzické dotankování naměřené spotřebě +-odpovídalo. Dle zjištěných skutečností tady na foru jsem svého Rapid aprohlížel - zrezlá místa, šrouby, popraskaná skla, zatékání a pod. a pod. a zatím jsem na nic podobného nenarazil. Tak snad mi bude sloužit. FII, kterou jsme měl od nova mi sloužila 8 let a bez investic a ve spokojenosti. A litrového tříválce nych se nebál, u +,2 HTP mě také strašili, že po 100.000 půjde do kytek a ve 170.000 šel do trhu a nebylo to na něm poznat......
  10. Kdysi u mé FII mi to taky rezonovalo. Neřešil jsem co to může být a reklamoval to. Vyřešeno v záruce.
  11. Myslím, že zatím dobrý.......auto mám od nova tak uvidíme jak se bude spotřeba vyvíjet......
  12. Zdravím všechny. Jsem tu nový a vlastním měsíc Rapida 1,0 TSI 81kW 6-ti kvalt. Co se týká spotřeby viz foto.
×
×
  • Vytvořit nový...