Přejít na obsah

lemmy.k

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lemmy.k

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Já si došel k prodejci škoda,kde podle Vin dohledali vše o autě,včetně toho,že má přípravu na move fun.
  2. Mam move fun přes Ebay z Anglie,původně z Cupry. Think blue tam bylo,funkce stejný jako u vw,jen jiná grafika.
  3. Je to tak,smazal jsem vše ve složce Map a nahradil Q3 2017 z Ulozto. Nevim, proč tam je part 1-5,všechny jsou stejný,celkem cca 15 giga. Instaloval jsem jen part 1,funguje komplet všechno jak má.
  4. To je mazec. Co s tim asi Garmin zamýšlel,když u starýho Garminu to jde jednoduše a novýho takovej opruz. Pochopil bych,kdyby se to takhle chovalo k pirátským mapám,ale že je stejnej problém u oficielně aktualizovanech map přes fresh,divný. No zkusim tam přidat mapu Usa. Asi většina přes fresh trvale stahovat nebude,málokdo má doživotní aktualizaci. Na uložto je to najednou,ale problém je stejnej. Jinak pro ostatní, přes Teamwiewer to funguje dobře,danikd tomu rozumí,co by někdo pracně louskal,on má za minutu,pokud on je ochotný,doporučuju. Dík za odpověď.
  5. Zdravím a připomínám pokračování diskuze, navi a rozšíření paměti.
  6. Tak sem se přihlásil po přeinstalaci na Fresh. Je to tak,jak psal danikd, poznalo to škodovku, aktualizaci softwaru nenabídlo,je aktuální,pouze nějaké doplňkové freeware. Mapy samozřejmě taky ne,ale dokud je to na uložto k stažení,tak je to v poho. Aktualizace ofiko jsou docela drahý. Hloupý je,že navi má tak malou paměť,že se tam nový mapy ani nevejdou,musí se umazat státy kam v životě nepojedu. Nevím,pokud by se mapy stáhly ofiko,jestli by se stáhly i na instalovanou mikroSD a navi si tahala mapy odtud. Na starym Garminu co mám, to jde,funguje to jako rozšířená paměť,stejně jako jsem tam přidal mapy Usa,tak je to zobrazilo a fungovaly. U této navigace to asi nejde,nevím. I podle předchozích příspěvků,se zdá,že ne.Zkoušel to někdo?Neni to zásadní problém,spíš námět do diskuze.Díky.
  7. Jasně, think blue už se tu probíralo,i případná doinstalace,ale pravda,je to blbost. Uvidim,co to po připojení nabídne,mapy asi ne,jen za prachy,ale ty mam nový z ulož to. U Seatu to nabídlo jen aktualizaci softwaru,právě s think blue,ale jinak asi nic. Každopádně moc díky. Ještě bych případně otevřel téma navigace,mam starýho garmina,tak porovnávám pro a proti. Rozepíšu to zítra.
  8. Zdravím,přeinstalace z Seatu na Škoda je plně funkční, moc děkuji danikd za pomoc,kdo umí,umí! Prosím ještě o doplnění,ohledně Fresh. Mám ho naistalované na původní Seat,včetně registrace navigace. Bude mi to nabízet aktualizaci softwaru,vçetně Thik blue,které v továrním nastavení není.Zajímalo by mě,jestli až navi připojim se zobrazí Škoda nebo původní Seat nebo jestli bude nutno fresh odinstalovat a nainstalovat znova s novou registrací navigace. Moc děkuji za odpovědi.
  9. Jo teamviewer je aplikace k stažení,že? Musel bych stáhnout.
  10. Děkuju. Garmin mam, Team wiewer nevim kde bych měl hledat. Když to otevřu přes pc,tohle tam nevidim.
  11. To se omlouvám,nebyl to úmysl,chtěl sem reagovat,nějak se to napoprvé nepovedlo. Ale beru na vědomí. Díky.
  12. Ten soubor nemůžu najít, vin jsem našel akorát v navi. Tovární nastavení jsem udělal v navigaci,nic se nezměnilo. Tak nevim,budu ještě zkoušet. Díky.
  13. Zdravim,dlouho tu nikdo nebyl,ale zkusim reagovat. Teď jsem stahnul mapy Q3/2017. Stary mapy odinstaloval, vložil nový a vše funguje. Nevim,proč tam byly ke stažení part 1 až 5. Byly identický,tak po rozbalení jsem instaloval jen part 1,vše ok. Navi jsem koupil přes Ebay z Anglie. Provedl jsem zálohu na Fresh, aktualizaci software,nyní mapy,přehodil jazyk. Nějak se mi nedaří změnit logo Seat na Škoda,ani dle návodu. Nejdřív naskočí,ale pak vrátí zpátky na Seat.. Po aktulalizaci se tam objevilo seatácký think blue,ale hlásí,že je možný použít jen v prvně připojenym autě. V menu je možny najít i vin toho prvního auta.Neví náhodou někdo,jak na to?
×
×
  • Vytvořit nový...