Přejít na obsah

mavojek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mavojek

  1. Dobrý den, mám Amundsena, škoda connect i vloženou simkartu. Nyní jsem do auta nechal nainstalovat GPS Dozor a mám pocit, že od té doby je "zeměkoule" uprostřed nahoře stále červená. Neví někdo co to znamená? Na první pohled se vše zdá být asi funkční, ale dříve po nějaké době zeměkule zbělala. Asi mi tam něco po....kazili? Díky za pomoc
  2. Ano. Od Cimbu jsem měl upravený 3aut a ted mu dam i Kodiaqa 140kw
  3. Staženo dle rady, ale nespustí se. Jen naskočí chyba. Na Karoqovi MR2019 Ambition Plus jsem nerozjel zatím vůbec nic ?
  4. Hej super, aspon něco, díky :-D je sranda jak jsou ty informace rozdílný z různých zdrojů... např. zásah v rychlostech 5-35 nebo 5-50km/h... to je asi dost podstatný rozdíl. Díky
  5. Nevíte prosím někdo kde najít přesné informace jak funguje u Karoqu výbavy Ambition ten Front Asist ve spolupráci s DSG? Byl jsem se ptát už u 2 dealerů v Brně a všichni jen koktají a neví... Jde mi o to jestli reaguje i na chodce, v jakých rychlostech co přesně umí, jestli a kdy dokáže úplně zastavit atd... To nikdo neřeší a tak se o to nezajímají ani prodejci, nebo to Škodovka schválně nikde moc neprezentuje aby to lidi nezkoušeli na silnicích?
  6. Octavia 3 r.v. 08/2013 - rádio Bolero "za studena" nefunguje první cca 2 minuty displej. Pak začne zpomaleně reagovat, ale dělá si co chce. A po zahřátí tj cca 5-10ti minutách funguje úplně normálně. Až do dalšího vychladnutí a ranního startu. Dělá mi to zásadně jen při teplotě menší než 10 stupňů. Už druhý rok. V servisu dokázali jen přehrát SW nebo nabídli výměnu za 20.000,- což je dost tragédie. Mám pocit, že toto je moje třetí a poslední oktávka :-( ty vrzající plasty a Bolero, který si dělá co chce už dlouho nevydržím. Neměl jste někdo podobný problém ?
  7. Tý jo, já věděl proč se sem registruju. Mám O3 combi 1.6TDI 4x4 (8/2013). Jsem maximálně spokojenej s haldexem i s podvozkem. Ale TY PLASTY! Jak to tak čtu, tak je to asi všude stejný. Včera jsem jsi si byl vyzvednout auto ze servisu Autonova Brno, kde mi rozdělali prý celou přihrádku, našli něco uvolněného a znovu složili a už je to prý ok. Zaplatil jsem litr a šťastnej nasedal do auta. Nastartoval jsem , ujel 5 metrů a okamžitě jsem byl nasranej! Začlo to rezonovat úplně stejně jak předtím! Za litr! Auto prodávám, protože chci koupit něco většího. Respektive sem chtěl prodat... a ač to mám jak nový, v super výbavě a málo najeto, už druhý zájemce mě poslal do háje, protože si vypl rádio a zjistitli, že ted když je chladno (ano má to vliv) je jízda podobná žebřiňáku. Takže to dnes zkusím podlepit a uvidíme. Má někdo zkušenosti kde a jak moc? Když si vypnete rádio tak je to fakt otravný... Oktávka u mě asi skončila... auto za 780.000 po 4 letech vrže jak felicia z devadesátek.
×
×
  • Vytvořit nový...