Přejít na obsah

kareloki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kareloki

  1. Ano, chápeš to správně. Světla už mám, podařilo se mi za příznivý peníz sehnat úplně nová a nerad bych se jich zbavoval, možná se jich budu i zbavovat těžko. Jen se bojím o ztrátu záruky, když se bude "upravovat" nastavení jednotky. Taky jde o to, zda je možné jednotku upravit ještě před osazením nových světel. Přeci jenom s nefungujícími novými světly se budu autem těžko někam přesouvat. Nenápadně jsem si zjišťoval možnosti u svého autorizovaného servisu, ale ti takovou věc nedělají. Jedou jen dle příruček.
  2. Děkuji za pomoc. Opravdu to vypadá, že to je jen o konektoru a nakodování. Nicméně s ohledem na záruku to nebude asi to pravé ořechové. A jako laik si s překodováním asi určitě neporadím. Škoda, že se většinou kupuje auto v základu a pak není moc možností, tedy je za peníze. Ale to nebylo mé rozhodnutí. Nová světla tedy asi nabídnu k prodeji. Ale i tak je to vůz k nezaplacení i s holou výbavou :-)
  3. Děkuji, počítat ještě umím. Jen jsem můj příspěvek napsal dříve, než jsem si přečetl Ferdy comment :-) Poradí mi někdo s nastavením BCM? Nebo kdo by to mohl provést? Auto je ještě v záruce, tak bych nerad udělal přešlap, aby mi to pak v servisu neomlátili o palici :-)
  4. Určitě to bude složitější operace. Když jsem si porovnával konektory světel, tak na obyčejných H4 halogenech je konektor 9ti pinový a u projektorů 10ti pinový.
  5. Děkuji za radu. Takže se na to mám radši vykašlat. Bude to sice hezké, ale bez většího zásahu do elektroinstalace nefunkční. Jednodušší možnost asi není že?
  6. Ahoj, nemáte někdo zkušenost s výměnou klasických předních halogenových světlometů za projektorové s LED denním svícením? Zda pasují na stejné úchytné body a zda jsou stejné konektory? A zda budou vůbec funkční? Děkuji za reakce a zkušenosti.
×
×
  • Vytvořit nový...