Přejít na obsah

Lionel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Lionel

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Jo ale ja bych tu funkci chtel vypnout i v rezimu ECO a to nejde v nastaveni.
  2. Ano v profile je pouze moznost nastaveni motoru, prevodovka se nastavit neda :-(
  3. To vim, chtel jsem vedet jestli to jde proste zakazat v rezimu Eco, neptej se na duvod, slozite vysvetlovani
  4. Me by zajimalo jestli se da nejak funkce plachteni naopak vypnout. Nevi nekdo? Seat Leon Cupra 2015
  5. motorpower - nevim jestli jsem mene vnimavy, ale spis se priznam, ze problematice brzdeni moc nerozumim a chtel bych se dozvedet vice. Jak je tedy mozne ze NM sedi ale PS ne?
  6. Zajimave, ze kroutak je +- stejny, jestli se dobre divam
  7. Ahoj, jak to tak čtu tak se musím zastat Bořka potažmo firmy APR. Mám Seat Leon Cupra 5f, dlouho jsem se rozmýšlel, ne jestli, ale jakou úpravu nahraju když pominu experiment s chipem , který akorát přefukoval motor, vůbec nefungoval a v zimě dokonce spadl 2x do nouzáku tak zůstaly na výběr dvě značky REVO a APR. Parametry a ceny obou úprav +- stejné, ale co mě nakonec přesvědčilo tak byl přístup "prodavačky" omlouvám se za ten výraz. Není totiž prodavač jako prodavač, sám pracuju v obchodě a musím umět poradit zákazníkovi a nebo alespoň okrajově znát sortiment který nabízím. Což jsem u prodavače z Brna značky REVO naprosto postrádal. Je mi úplně šumák, že software jenom nahrávají, taky ty díly co prodávám nevyrábím. Ale vím, že jsou kvalitní a nekvalitní a APR je ta první možnost. Bořek podle mého názoru ví co nabízí a umí poradit s výběrem produktu tak, aby byl zákazník spokojený a funkčnost vozidla zůstala zachována. Mimochodem, zkoušel jsem STK a vše bez problému včetně rediness kodu a po flashnutí jednotky se ani neobjevilo v autorizáku na počitadle v jednotce žádné nové číslo tím pádem i záruka OK. Aktuálně mám nahranou Stage 2 u kluků v Mikulově, na autě je komplet sání, intercooler, downpipe, zvětšený vstup a výstup z turba, blow off atd.. Převodovka je DSG v seriovém stavu a asi tak i zůstane, zatím jsem nepřišel na jedinou chybu a vše pracuje bez problému, takže uprava softu není nutná. Třešínka na APR dortíku je Pops & bangs ve sport módu. To co napsal kolega iphonik4 je pravda a klidne se pod to podepíšu. Až bude graf z brzdy tak dodám, zatím nebyl čas na přeměření. Každopádně víc než graf je pocit z jízdy a ten je víc než dobrý!
  8. Dik zkusim. Na jakem principu to vypnuti pres Caristu funguje? Mas predstavu? Pres VCDS kabel to jde jen oblbnutim cidla teploty nebo napeti na baterii.
  9. Ahoj mam seat Leon Cupra 5f a při pokusu vypnout start stop mi to při 25% zápisu napíše hlášku. Je možné že moje auto není podporované? Rok 2015 Chapu to spravne?
×
×
  • Vytvořit nový...