Přejít na obsah

Fajkus Martin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fajkus Martin

  1. No nic, není nic jednoduššího než vyměnit čidlo na nápravě. Buď vepředu nebo vzadu. Koupil jsem starší na vrakaci a jede .... Výměna je otázka par minut.
  2. Cena? Ostrava? Aktualizace FW je možná?
  3. Teď jsem natíral spodek O2 fl, co šlo jsem sundal no hnus!!!! Rok výroby 2009 první majitel. kvalita laku děs. Na celém autě tak 10 nádorů. Pod podběhy rezavé všude kde se dotýká cokoli kastle. Hlavní bodové sváry všude rezavé. Zadní strana u výfuku o 50% horší než u nádrže. Podlaha v mistech pod zadními sedadly také chycená..... No jsem pěkně naštvaný. Třmeny rezavé no to je škoda mluvit. Musím konstatovat že fabia 1 r.v. 2005 byla zdravější. Buď mám smůlu nebo musím konstatovat že škodovka=problémovka.
  4. Mi tam také nic nenašli. Prý to dělají desky ve třmenech. Dělá mi to když zastavím v kopci a chovám. Ozve se docela silné klepnutí.
  5. Zdravím, setkali jste se někdo s tím že v parných dnech jako byl dnešní, auto na slunci celý den a Amundsen se sice zapne po nastartování ale žádný zvuk nejde přidat volume a v paměti žádná stanice. Nenačte CD ani SD. Až se trochu vychladí interiér tak pak to po startu šlo. Stává se to? Díky
  6. Ahoj, no jsem z toho má prášky. Nicméně pokud máte jedno navíc tak bych to minimálně odzkoušel. Mohu se zeptat odkud jste?
  7. Čau. Mohu se zeptat jak jsi dopadl s tou to závadou? Mám asi stejný problém. Čidlo náklonu jsem vyměnil, odešlo. Teď se pro štěstí pohnou obě světla do stran ale nahoru a dolů jen levé......výsledek je toto viz. Foto. Před závadou čidla vše fungovalo.
  8. Poprosím o radu. -odešlo čidlo náklonu xenonu přední. Chyba na palubě, světla spadly dolů. Koupil jsem na vrakáči nové, vyměnil, chyba zmizela ale.. - nastartuji zapnu světla, ty se kalibrují do stran a jen levé nahoru a dolů. Právě se nahoru nehne a zůstalo dole. - diagnostika ní žádná chyba. Nevíte čím to? Světlo jsem rozebral ale není vidno co spravit. Před tím vše frcelo.
  9. Díky za podněty. Ta hadicka ostřikovače je někde pod tapecem? Pokud jo, tak zkontroluji. Nicméně jsem k tomu čichl a nevoní to jako voda z ostřikovače. Včera jsem vysušil a před chvílí fotil... Opět orosení mírně na plechu. Nepršelo a auto stojí na rovině. Foto zde nedávám není to vidět.
  10. Poraďte mi někoho z Ostravy a okolí. Mám OIi fl a zjevně z období kdy ji spousty věcí namontovali ale ne aktivovali....;-( a já bych rád machroval.
  11. Právě že do rezervy nedoteče. Dle mne to skapne na koberec a ten jak je vlhký tak to pod ním udělá krupičku kapiček jako kdyby kondenzát.
  12. Zkoušel jsem vše i hadici, vapku, a nikde jsem nic nenašel.... No chtěl jsem se poprat zda nemá někdo podobnou zkušenost. Vysuším to a budu pátrat. Jak bude voda doufám foto s vodou. Teď to mám utřeno.
  13. Dobrý den, tak jsem si to tu načetl ale já mám vodu úplně někde jinde. Mokro v místě kde se lepí identifikační nálepka. Nechapu odkud ale nálepka je rozmočená a já Netuším odkud tam teče. Viz foto.
×
×
  • Vytvořit nový...