Přejít na obsah

redroker66

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení redroker66

  1. Tak bohužel nepasuje. Na trojkovou Fabii uzamyk. víčko prý není.
  2. Díky! Snad bude pasovat.Právě z tohoto e-shopu mě sdělili, že na trojkovou Fabii uzamykatelné víčko nemají.
  3. Zdravím! Nevíte prosím někdo, jestli se prodává uzamykatelné víčko pal. nádrže? Děkuji!
  4. OK, díky! Nejde zrovna o levné kryty, i když jde o plast. Jde o to,že auto mám na operák,takže až ho budu příští rok vracet, musím i s nimi. Do té doby budu jezdit bez nich a osadím až budu vracet.
  5. Dnes jsem zjistil, že mi nějakej dobrák odcizil všechny 4 plastové kryty kol. Zajímalo by mne, jestli se dají někde sehnat.Tedy jde mi o ty orig. ,které na autě při koupi byly.Všude na shopech jsou různé alternativy, ale nikde nemohu najít orig.. viz obrázek /ilustr. skoda-fabia-ojetiny.webp
  6. Tak myslím,že to tak je postavená každá smlouva operáku. Tedy nájezd km a povolená,výše uvedená tolerance.
  7. Ve smlouvě mám uvedeno k limitu km i toleranci +5000km. Mám tomu rozumět,že toto mohu ještě najet,nebo to už je zpoplatněno?Nic více tam uvedeno není. Určitě bych se mohl optat přímo u Škofinu,ale třeba už někdo má zkušenost. Díky!
  8. Zdravím! Nevíte prosím někdo, kolik si Škofin účtuje za 1km nad daný limit km? Díky!
  9. Tak v manuálu řidiče pro Fabii III se píše,že se akceptuje malá promáčklina (cm se neuvádí), maximálně 2x na jeden díl. Navíc v mém případě je promáčklina cca 2mm do hloubky. A je pravda, že s obavami jdu pokažde k autu,jestli nemá další razítko. Nejhorší jsou právě parkoviště před supermarketem,kdy otevírají dveře způsobem "zarážka o vedlejší auto". Jejich argument je,že jde přece o spotřební zboží,když jim řeknete,že Škofin to vidí jinak,diví se. U nových aut je problém,že plechy nic nevydrží. Stačí zatlačit na plech prstem a je vymalováno.
  10. Tak pokud dobře chápu,já se do toho limitu promáčkliny velikosti 2cm vejdu.
  11. Já mám fabii III třetím rokem na operák se servisem.Nedávno jsem se ptal v prodejně automobilky,nakolik by mě přišel odkup po 4-letém splácení.Cenu mi hned nesdělili,ale ujišťovali mě,že by se mi to ani nevyplatilo,takže asi auto bude mít podle nich vysokou hodnotu.Takže já jim zaplatím 240.000kč/5.000kč/měs. (je nutno samozřejmě odečíst pov. a havar.pojištění a servis) a pak auto dále prodají jako zajeté,třeba za 200.000kč (hodnota nového byla za cca 315.000kč).Musím také podotknout, že pokaždé, když přicházím k autu,mám obavy,jestli nějakej dobrák ho neorazítkoval,hlavně neopatrným otevíráním dveří. Tento rok je prokletý. V dubnu před barákem promáčklá zadní bočnice cca 10cm na dýlku v místě lemu. Pokud by auto bylo moje,neřeším. Zde musíte téměř vše hlásit Škofinu. Rozhodnutí bylo, díl vyměnit. Spoluúčast 5%, tedy 5tis kč. Další v červenci,parkoviště před supermarketem, malá promáčklina na předních dveřích cca 2cm dlouhá s odřeninou,zatím jsem neřešil a tento měsích další ,na druhé straně na dveřích cca 1x1cm,oboje okem téměř nepostřehnutelné.Takto auto ztrácí určitě na hodnotě a až auto budu vracet,předpokládám,že i toto bude chtít nechat Škofin opravit.Jediné co toleruje,jsou škrábance do 10cm,samozřejmě pokud nejsou až na plech. Zajímalo by mne v této souvislosti,jestli je tu někdo,kdo auto už na operák měl a co musel za škodu doplácet,třeba právě co se drobných poškození karosérie týče.
  12. Zdravím! Má někdo zkušenosti s těmi sadami na vyrovnání drobných promáčklin karosérie? Díky!
  13. Nevím,jestli s tímto postupem má někdo zkušenosti,tedy nechat to až při vrácení.Stačí aby se autu stalo něco dalšího,tak asi neokecám,že se to přihodilo při jednom incidentu, viz upozornění v e-mailu od Škofinu " Upozorňujeme, že v případě nahlášení vícero poškození v jednom hlášení (např. přední nárazník a střecha) může pojišťovna rozhodnout, že se jedná o více pojistných události, vzhledem k vzniku a charakteru poškození. " Vše je samozřejmě již v den poškození hlášené (Škofin/ČP). Auto už je od pondělka v servisu a tam mi řekli, že oprava bude více než 5000kč,takže je to asi jen kvůli tomu,aby mohli odrbat pojišťovnu. Je jim jedno, kdo zaplatí a za kolik opravu,v mém případě půjde asi většina z mé kapsy (5000kč).
  14. Jasný, ale jak jsem již psal, jakoukoli škodu musím hned hlásit a Škofin to chce hned opravit,kdyby bylo moje, jezdím s otlučeným. Takže otázka je, řešit vzhled, nebo alespoň nějakou ochranu?
×
×
  • Vytvořit nový...