Přejít na obsah

Fremmen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Fremmen

  1. Fremmen

    Výfuk

    Ahoj, tak si to dnes šinu vesnicí, za značkou začnu zrychlovat a najednou tuning výfuku jako blázen. Shnila spona před koncovým dílem a svlékla se. Pro zajímavost přidávám foto, jak si dnes vedou Škoda originál TOP FIRST Class díly výfuku po 10 letech, 160 tis. km a parkování před domem na asfaltu. Zdar
  2. Ahoj, myslíte, že bude někdy ještě aktualizace map pro Amundsen+ ( RNS 315), nebo je verze V12 2020 poslední a s další se již nepočítá. Dík za info
  3. No aspoň, že vím, že s tím nejde nic dělat. Díky za info :-)
  4. Ahoj, včera jsem si vyměnil zadní světla za facelift LED. Vše funguje, akorát jsem si všiml, že po odemčení dálkáčem se slabě rozsvítí LED proužek a po zamknutí auta taky ještě cca 15 sec slabě svítí. Dělá vám, kteří jste si taky měnili zadní světla, to samé? Podotýkám, že nemám žádné coming home ani leaving home. Předem díky za odpovědi.
  5. Při otáčení volantu mě to začalo skřípat, jako když po sobě třete polystyrenové desky. To už je fakt ke zblátnění :-)
  6. Pylový filtr je předepsáno měnit po dvou letech, ale je to blbost. Záleží, kudy jezdíš (např. okolo polí s řepkou). Kabinový filtr je po výměníku klimatizace druhé největší fuj v autě, co se týče bakterií. Pokud máš rád své zdraví, tak si ho vyměňuj sám po půl roce. Prospěje to tvému zdraví i peněžence. Filtr v servisu stojí tak 600-800 Kč = lichva
  7. Pokud bys chtěl nějakou inspiraci, tak takto vypadají Costy u mě.
  8. Fremmen

    Climatronic

    Jezdím cca 30km z práce a permanentně na LOW a je to fajn. Nenechávám to ale foukat přímo na sebe.
  9. Co píše AS neber vůbec v úvahu. Člověk je rád, že ti opraví "standardní" vadu v záruce, natož od nich chtít něco nestandardního. Světla jsou homologována pro vůz škoda Rapid, tečka. Jestli tam máš halogen, xenon nebo LED bi-xenon je každému jedno. STK řeší jenom, zda svítí podle předpisů a mají správný sklon (u low xenů rapidu velká cenová výhoda). Jedinej průser by byl, kdyby jsi nabral srnku a AS ti to měl na havarijní pojištění proti srážce se zvěří opravit. By ti tam dali zase ty originál světla a ty už by třeba nemusela svítit.
  10. A to denní svícení v mlhovkách vypneš, nebo to necháš svítit všechno najednou?
  11. Fremmen

    Škoda SCALA

    Tak v 18:30 nám všem spadne brada (teda Škoda Auto to nejspíše očekává ), tak uvidíme.
  12. Fremmen

    Škoda SCALA

    Scala je nástupce Rapidu asi stejně, jako byl Karoq "nástupce" Yetiho ( cca +80tis. to myslím bylo). Scala bude asi větší než Rapid + přírážka za pseudo SUV. Cena s průměrnou výbavou bude nad 400 tis.
  13. Fremmen

    Škoda SCALA

    Pod 380 ticís to určitě nebude, uvidíte
  14. Ahoj, taky jsem je tam kupoval. Mám je už téměř 3 roky a zatím vypadají stále jako nové a drží pevně. Snadná instalace, asi 20 minut práce. Vypadají dobře. Záleží, jakou máš barvu, mě docela vynikly.
×
×
  • Vytvořit nový...