Přejít na obsah

vit.x

Uživatel
  • Počet příspěvků

    143
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

3 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

2 345 zobrazení profilu

Oznámení vit.x

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. myso8: já jsem ten odtokový kanálek vyčistil náhodně při vyměně kol po sejmutí pravého podběhu, bylo tam hroznýho bordelu, vzal jsem si na pomoc vysavač, páč listí a ostatní botrdel šel špatně štourat ven... ještě mě čeká na jaře levá strana
  2. Btw. Pozor! na předek a zadek F1 pasuje resp.100% lícuje pouze prohnuté Citigo logo
  3. Ano, je to oboustraná lepící páska jíž pomocí vyplníš prolis v masce a částečně ve vnitřní části středu loga. Logo takto nalepé drží jako čert... Ještě můžeš pro sichr použít 2 šroubky do již předvrtaných direk v logu (není to nutné)
  4. Zdravím. Ještě pro úplnost přidávám chronologicky seřazené foto z montáže nového loga. Třeba se tímto montážním postupem bude někdo inspirovat. Btw. sundal jsem zadní nápis FABIA a rád bych znal Váš názor na tento počin. Mně osobně se líbí záď takto oproštěná od nápisů čím dál tim více...
  5. Skoda22: z vlastní zkušenosti doporučuji Ti dohodnout se s honza72 z MB
  6. FÁBINKA DOSTALA NOVÉ ZNAKY Do přední masky a na páté dveře jsem použil přední, tvarově lehce prohnuté Citigo logo. Perfektně kopíruje oblou vztyčnou plochu masky a 5 dveří obj. čis. 1ST 853 601 A AUL
  7. Jozzi, soustrast, je to pech k nasrání. Já bych tomu novému logu dal na autě ještě jednu šanci, snad to byla opravdu jenom zlá náhoda.. Ze předního loga bych sundal pro sichr pouze ten zmiňovaný "jistící šroubek"
  8. Želbohu v této dikuzi každý uvádí diametrálně odlišné informace, ať co se týče rozměru nového předního-zadního loga, tak možnosti montáže resp. záměny nového předního-zadního loga na FABIA 1 V tomto vlákně je krom jiných rozdílných rozměrů uveden údajně správný rozměr předního a zadního loga 89,8mm. Prosil bych tento rozměr 89,8mm potvrdit někým, komu nedělá problém přesně měřit posuvným měřítkem. Děkuji Pakliže Lukason namontoval zadní nové "rovné" logo (včetně chrom rámečku) o průměru 89,8mm do přední masky, tak nerozumím tomu proč by na stejné místo nemělo pasovat přední nové prohnuté logo (včetně chrom rámečku) zcela totožného průměru 89,8mm, které bude s přední maskou 100% lícovat, páč staré původní logo je taktéž prohnuté..
  9. Jářku, že tahle aukce bude Lukasonuv rádoby byznys Přímo ve škodovce nové logo údajně vyjde na 230,-Kc..
  10. Janysek: mám dotaz, pužil si zadní Citigo logo na paté dveře F1? Protože porád mi vrtá hlavou, když je spodní styčná plocha zadního logo zcele rovná, pak těžko může 100% lícovat s oválnou styčnou plochou 5tých dveří.
  11. Lukasone, nemám očekávat problém při montáži nového zadního rovného znaku na F1, když v masce a na patých dveřích je původní starý znak prohnutý...?
  12. Lukasone, som z toho volaký zmatený, viz touareg3 koment výše.
  13. touareg3: Pěkné. Pochopil jsem správně, že jsi použil přední logo Citigi na přední a zadní část Fábie? Při montáži jsi postupoval stejně jako Lukason?
  14. Lukason prosim Tě, a když už budeš v škoda prodejně zeptej se na nový znak do volantu
×
×
  • Vytvořit nový...