Přejít na obsah

Lukáš Kohel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Lukáš Kohel

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tak problém vyřešen... Problém je v EGR..vadný EGR nebo chladič splodin..
  2. tak pánové mám tu problém s turbem, motor taky 1.9 TDI BKC najeto 225 xxx... poslední dobou řeším problém s kouřivostí při akceleraci ( černej kouř). Postupně se to zhoršuje a motor mi i občas přestane uplně tahnout ( otáčky i rychlost stojí) a pak najednou se rozjede... Měnil jsem váhu vzduchu, mám novej EGR, kontroloval sem korekci vstřiků a hadice, vše vypadá v pohLOG-01-011-turbo 2.CSVodě. Regulaci sem zkoušel rukou a stačil sem jí o tak +- cm dolu. Tak sem udělal pár logu turba a potřeboval bych to nějak posoudit. Jsou tam hrozný skoky, cca o 700 mbar . Pomohla by výměna regulace?? PS: ŽÁDNÁ chyba nevyskočila a do nouze mi to nepadá. LOG-01-011 turbo 3.CSV
  3. Jojo už mi to normálně jede, zkus v tom tovarnim.nastaveni ( kod 3711) najit OPS a povolit to, v others. Ja sem si zkousel v tom.nastaveni ruzny moznosti a naskocilo. Takze nekde to je ale nereknu ti kde presne. A bacha na gateway, po ctvrt roce mi to radio zaclo vybijet baterku, budu ji muset menit.
  4. Jo ten sem stahoval a dtahlo mi to nekolikrat jen prazdne stranky to je cele :/
  5. Toto radio ...http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/navigation-parts-8/7-inch-touch-screen-rds-navigation/
  6. Dobrý den, mam octavii 2 r.v 2005 se zadnima parkovacima sensorama, ktery mi na origo radiu ukazovalo distance pri couvani. Pri zapojeni radia ISUDAR mi jen senzory pipaji ale na radiu se nic.neukazuje. Nemáte s tím.někdo zkušenost???
×
×
  • Vytvořit nový...