Přejít na obsah

Huerta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Huerta

  1. V listopadu 2021 jsem řešil nové auto. Jednou z možností byla i výše uvedená Corolla TS 1,2. Tehdy byla dodací doba cca 1 rok.
  2. Já to kupoval ve víře, že to možná bude ta izolace, co je nalepená na palubovce pod volantem, tu jsem potřeboval na novou palubovku (nebyla to ona, izolaci ze staré palubky jsem sundal a nalepil na novou). Dle tvaru a toho, že tam není nic samolepíci jsem tedy předpokládal, že to patří k těm horním výdechům, ta je tam pouze volně položená.
  3. Dobré upřesnění. Já si ceny ohledně Economy Servisu ověřoval v prosinci v Praze. Tehdy mi tvrdili, že kromě výměny oleje vč. práce do toho musím započítat ještě i nákup 4l oleje vč. práce. A to jsem už byl na ceně výměny v běžném autorizovaném servisu. Takže jsem to řešil tam s dodávkou vlastního oleje. Evidentně někteří neví, co vlastně nabízejí.
  4. Není potřeba sundávat tu hadici, jde to i bez toho.
  5. Huerta

    Sněhové řetězy

    Mezera 7 mm mezi kolem a podběhem, ne mezi kolem a tlumičem.
  6. Nikdo to neřešil v servise v době záruky?
  7. Zdravím. Začíná se mi při nízkých ranních teplotách při přejezdech retardérů projevovat vrzání zadní nápravy (přejezd oběma koly najednou). Auto mám ještě v záruce. Dá se tohle reklamovat a popřípadě s jakým výsledkem?
  8. Mám MR2015, u zpátečky použity OSRAM LEDriving 75556CW, a nehlásí to žádnou chybu.
  9. Zkoušel jsem nejdřív pouze se zapnutým zapalováním, pak i u nastartovaného auta. Nic. Hledal jsem smartagate po sedačkou. Najít jsem ho našel, ale je to blbě přístupné, vidět je leda kousek čelní strany s popisem. Kde konkrétně by ty ledky měli být umístěné - vedle konektoru?
  10. Zdravím. Po delší době jsem chtěl zapnout Smartgate (MR2015). Mobil ale žádnou WIFI síť Smartgate nenašel (zkoušel jsem běžné WIFI i WIFI Direct). Pak jsem zkusil manželčin i můj starý mobil, ale nic. Tím pádem nejde ani připojení na webovou stránku http://192.168.123.1 dle návodu k obsluze. Nesetkal se s tím někdo a neumí mi poradit, jestli se to dá rozchodit? Chtěl bych vyzkoušet všechny možnosti, abych pak v případě návštěvy servisu nebyl za vola. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...