Přejít na obsah

PatoPatrik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli PatoPatrik

  • Narozeniny 26. Listopad

Oznámení PatoPatrik

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. @Neonik Přesně tak proto porovnávám jestli je vůbec dobrý přechod OIII na SII FL . Protože nacházím SuperB kde je KESSY , Odvětrávané sedačky , Webasto , Panorama střecha tak jsem začal uvažovat že bych do toho šel . Chyběl by maximálně ten lane assist a čtení dopravních značek a samozřejmě novější NAVI COLUMBUS který je tam fakt pěkný . A právě na motor si nemůžu stěžovat ale v SuperB je neznám jak na tom jsou .
  2. Zdravím mám takový problém mám teď Octavii III 2.0 TDI 110kw (2014) a občas se dívám na SuperB II Facelift rok 2014 L&K líbí se mi ta maximální výbava a zvažuji jestli se vyplatí vyměnit za moje současné auto popřípadě jak jsou na tom motory 2.0 TDI 103 a 125kw + DSG a který je lepší volit . Děkuji všem za odpověď snad se rozhodnu a přeji všem krásný den :)
  3. @bozskydave ano máš pravdu moje radost byla předčasná , je to zpět . No uvidíme stavím se do servisu a budu doufat že to je na záruku .
  4. Děkuji za odpověď , rádio si pak aktualizuji . Vyřešil jsem to jak psal Aleš_BX dal jsem rádio do továrního nastavení a najednou se zvuk změnil a dokážu zesílit na maximum a zvuk reproduktoru zní jinak najednou . Nevím co to mohla být za chyba ale je vyřešená díky moc .
  5. Děkuji zkusím to restartovat , a to přehrání na novější verzi to je potřeba udělat ve škodovce ?
  6. Zdravím mám dotaz : Právě jsem se stal majitelem Octavie III základní reprosoustava a radio Columbus ale jak zvyšuji hlasitost hudby na radiu tak je jedno jestli dám hlasitost na polovinu nebo na maximum furt to hraje stejně potichu . Neřešil někdo tady ten stejný problém ? Děkuji
  7. Zdravím Po přečtení jsem stejně na vážkách Jaký Motor zvolit . Pondělí až Pátek jezdím do práce Město : 12km a pak většinou couračky max 10km . Víkend občas delší trasy 30-50km a Jednou měsíčně nad 100km trasa . Mám možnost mít 1.8TSI 4x4 Rok 2010 ale chci se ujistit jestli se radši fakt vyplatí ten benzín nebo bych se měl poohlížet po naftě 2.0 TDI 125KW . Děkuji všem za pomoc .
×
×
  • Vytvořit nový...