Přejít na obsah

HynekV

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení HynekV

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Ještě k té automatické brzdě u DSG. Při zastavení a otevření dveří, se mi zatáhne pouze tehdy, když nemám řadičku na "P". Pokud zastavím, zařadím na "P", vypnu zapalování a otevřu dveře, brzda se nezatáhne. Moc se mi nezdá, že by to tak mělo být.
  2. No, z toho nejsem moc chytřejší, ale soudím, že to sám na displeji neudělám ...
  3. A kdybych to chtěl vyzkoušet, musí se to kódovat nebo se to dá jen nastavit (nenašel jsem), na displeji ?
  4. A platí tedy tohle: " že pokud řidič zapomene zamknout (např. při krátkém odběhnutí do obchodu), a má sebou dálkač, tak se mu auto samo uzamkne, když se vzdálí " ???
  5. Mám SIII s kessy, vypnu motor, otevřu dveře a vystoupím. Zavřu dveře, ale zamknout musím buď klíčem nebo přiložit ruku k čidlu. Dveře se samy nezavřou. Nemá to tedy nějou spojitost nastavením automatickýho zamykání ? Sednu do auta, nastartuju a zamkne se auto ? A pokud ano, dá se to nějak nastavit tak, aby se mi auto automaticky zamykalo jen při odchodu, ale ne při nastartování ???
  6. Tohle je dle mého na reklamaci opravy.
  7. Jsem po servisu, dle vin by mě prý volali. Světla fungují správně a přijde mi, že se kalibrují "jinak", než doposud.
  8. Z mých zkušeností, jsou budíky nefunkčí, pokud v nich nastavím Eco položky. Pokud tam Eco položky nejsou, ukazují budíky tak jak mají. Nevím, jestli to brzdí i nějaké jiné, ale mám to nastavené takto : Left: Speed Center: Turbo charge pressure Right: Output power View 1 battery voltage 2: RPM 3: Coolant temperature 4: Oil temperature Takhle to mám nastavené a všechny hodnoty se za jízdy mění.
  9. Mám to nainstalované, tohle se také zobrazí, ale při jízdě se mi hodnoty nemění. Nevíte co by mohlo být špatně ?
  10. Jo. Původně jsem si stáhnul zazipovaný soubor. Rozbalil jsem ho, nakopíroval do telefonu a tam nic k instalaci nebylo. Tady byla ta chyba ... Teď jsem si stáhnul ten správný soubor (.apk) a už jsem to nainstaloval. Uvidím, jak to půjde na Amundsenu. Díky za rady.
  11. To se neomlouvej ... Když to stáhnu do mobilu, tak nevím, jak to nainstalovat. Není tam žádná instalační ikona, tím pádem to ani neotevřu. Ale stoprocentně dělám něco špatně.
  12. No, zkusil jsem i tu poslední aplikaci aautolauncher.apk , sice mi to zrcadlí ikony aplikací, které mám nainstalované v telefonu, ale nejsou aktivní. Žádná z nich nejde spustit. Jo, ještě mi to rozhodilo Waze, mapa se jakoby rozostřila, popisky nejsou čitelné, zvětšil se bod ukazující pozici. Nevím, možná něco dělám špatně. Jsou to jen první postřehy.
  13. S tím svícením do země mám stejný problém. Stává se mi to obden. Rok výroby prosinec 2017, S3 Style. Musím vypnout motor a znovu nastartovat. Potom se to zkalibruje a svítí jak má. Vypozoroval jsem, že pokud vyjedu ihned po nastartování, tak jakoby se světla nestačily zkalibrovat. Co s tím, do servisu ?
×
×
  • Vytvořit nový...