Přejít na obsah

1Aleš1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení 1Aleš1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jj, 1.6 TDI má vzádu vlečenou torzní nápravu. 1.8TSI má multilink.
  2. Trochu nevím co myslíš tím FL, ale moc díky za reakci. Jezdím hlavně dálky. Jezdím svižně, ale né nezbytně. Výkon motoru mám na předjíždění. Koukám, že ty jí máš asi. Takže jseš spokojenej? Jaký s tím máš celkově zkušenosti a ev. srovnání.. Díky!
  3. Nevyšla, hned jsem jí zavrhl. Neměl bych téměř nic za ten limit, kterej jsem si sám stanovil. Takhle tam je snad všechno a možná, že až moc. Laurin ti dá jenom velký kola, který jsem chtěl stejně jiný, a elektrický sedačky, který nutně nepotřebuju, takže jsem si tam dal ty skořepinové.
  4. http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/112507600 Takhle je to objednáno, doručení pravděpodobně za 2 měsíce.
  5. No to jsem řešil i já, nikde neměli tuhle 1.8. Takže jsem reálně v ní neseděl, ale prý je ten rozdíl veliký. Ještě jsem si na to dal 18" kola. Takže si myslíte, že by to mohlo být OK?
  6. Zdravím, mám na vás dotaz. Asi spíš pro majitele nebo testery octavie iii. Mám objednanou octavii s motorem 1.8 tsi bez DDC, stále si nejsem jist, jak se bude podvozek chovat. Měl jsem doted Insignii, takže auto vyšší třídy, ale zase to nebylo úplně měkké auto, pro mě ideální podvozek. Jaké máte zkušenosti s pohodlím podvozku? Nebudu zklamanej? Pomyneme ten motor, ten mi zase radost udělá.. Jenom čekám spotřebu kolem 7-mi litrů.. Díky za reakce!!!
×
×
  • Vytvořit nový...