Přejít na obsah

kapitan9

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kapitan9

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

15

Popularita

  1. Taky jsem nemohl rozchodit AA s tel.Samsung SS22 ultra. Koupil jsem originál kabel Samsung a vše jak po másle.
  2. Já jezdil na N95 +VIF ,ale loni škubání motoru cca 3 měsíce. Kontrola i autoriz. servis,. Začal jsem lít OMW MaxxMotion a auto opět OK. Takže teď už čepuji jen 100. Asi byl i problém ve větším nájezdu ve městě. Že řepka je prevít jsem viděl letos na tryskách sekačky. Zanesené totálně.
  3. Někdo na fóru tady dával odkaz na https://www.colourlock.cz/produkty/detail/lederreiniger-mild a na ošetření https://www.colourlock.cz/produkty/detail/leder-protector Po vypotřebování Dodo,jsem zakoupil ty od Colourlocku. Hlavně čistič s pěnovačem je skvělý. Dělám 4x ročně. Přípravky používám i na ošetření kůže v domácnosti. Dodo je rovněž skvělý,ale cena je vyšší.
  4. SIII- 2016, DCC,alu 18, v rámci záruky jsem měnil na zadní nápravě dorazy- v servise o tom problému věděli. Ustal hluk,klepání při přejezdu přes příčné nerovnosti,kostky.... Loni v rámci záruky vyměněny přední silenbloky,neboť auto vrzalo ,houpalo. Servis rovněž bez problému. Teď vše OK. Je otázka, zda-li tyto závady jsou relevantní pro SIII r.v.2018?
  5. Minulý týden návštěva jednoho města v Evropě, u jednoho schopného euroobčana- kódovače. Dodělání pACC namísto klasického tempomatu- Karoq Sportline. Zkušenosti: cca 2 hod práce. S DSG opravdu výborná věc,neboť se dá používat i ve městě. Dle mého názoru, jeden znej "pomocníků". Odvedl opravdu skvělou práci a ještě za to nic nechtěl.
  6. Já mám odřeninu větší. Vždy ji naimpregnuji přípravkem buď od Dodo nebo Colorlocku a není to tak vidět . Auto mám v záruce,ale nemyslím si že to je na reklamaci. Odřel jsem si to používáním. Ale je to řešitelné.Na podzim asi sjedu do Krnova.
  7. Mám na béžové kůži rovněž trošku odřenou hranu. Byla mi doporučena firma Lederzentrum v Krnově. Dokonce jsou schopni namíchat přesný odstín dle zaslaného vzorku kůže(např opěrka,nebo tam dojet). Asi těch firem bude více.. Já zatím jen častěji ošetřuji řidičovo sedadlo... https://tinyurl.com/yaqhmnff
  8. S 70kW motorem + DSG jezdí manželka. Do města ideální,po okreskách taky v pohodě. Dálnice ješte nejela,auto má najeto 800 km. Pro rodinu asi lepší 85 kW. Atmosféru 1,6GDI jsem měl, teď už jen motory s turbem.
  9. Dnes vyměněny přední silenbloky na záruku, neboť při přejezdu příčných nerovností se ozýval vrzavý zvuk od přední nápravy. Teď auto tiché a hlavně se mi jeví tužší přední náprava (nehoupe). Ještě výměna předního zrcátka na zaruku(vrzalo při sklápění).
  10. V 3/2019 provedena výměna levých předních dveří na CITIGO. Paní co couvala,do nich najela. Promáčklý spodní prolis. V servise ihned sděleno,že budou nové dveře. Dveře jsou usazené perfektně,nic neklepe. Pro srovnání vizuálního stavu rovněž proveden zástřik předního blatníku a zadních dveří,takže to vypadá jednotně... Měl jsem rovněž obavy,ale dopadlo to dobře...
  11. Dnes jsem zkontroloval na svém 1,8TSI stav chladící kapaliny, mám ji čistou, bez úsad.
  12. K motoru 1,8 Tsi tady u Superba moc spotřeb není,takže přidám moji spotřebu z tripu do Chorvatska. Spotřeba 8,1 l/100km rychlost spíše nad povolený limit: 96 km/h
  13. Na čištění skel doporučuji Cartec glass cleaner. Po použití jsou okna krásně čistá,bez šmouhu (použít dle návodu) Na minulém autě jsem měl taky vadu skla,večer při oslnění protijedoucím vozidlem jsem viděl ve skle mapy asi lepidla....
×
×
  • Vytvořit nový...