Přejít na obsah

pale007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pale007

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. pale007

    Topeni klima

    Měl bych dotaz, na Yeti 2010 se spuštěnou manuální klimatizací mi z levých průduchů fouká o několik stupňů teplejší vzduch než z pravých. Může to být způsobeno i např. úbytkem chladiva nebo levá strana někde přisává teplý vzduch?
  2. Ahoj, měl bych dotaz, zda jste někdo měnil olej v převodovce a rozvodovce na Yeti 2,0 TDI, 81 kW, 4x4? Jaké oleje a množství použít?
  3. pale007

    DPF

    Zatím jsem take regeneraci na Yeti nepoznal. U jinách aut mimo jine rapidne stoupne i okamzita spotreba na PC, u Yeti nic takoveho?
  4. nevi nikdo, jak opatrne bez poškození sundat, podlepit silikonem a vrátit zpet? Take mi občas povrzavají.
  5. S bouranim to nema nic spolecneho, spíse nedokonala povrchova uprava, podobne brzdove trmeny, prahy zde jiz zminovane atd. Mam najeto pouze 132 tis. km.
  6. Nakonec jsem take koupil Yetika, diesel 4x4 81 kW a motor je přijemny, tichy, plně dostačuje, i když v druhem autě mam 120 kW. Problem je koroze, jsem take dost překvapeny, jak Yetik koroduje, dveře, střecha nad oknem, spodek, napravy. Me druhe auto je stejně stare a vice jete Chevrolet Orlando a to o korozi vubec nevi, ani na napravach a karoserie je pozinkovana, nerezaví ani pod jednim škrabancem. Dalši neduh je rychla koroze brzdových kotouču, zejmena zadni.
×
×
  • Vytvořit nový...