Přejít na obsah

Placka1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Placka1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To jsem si taky říkal. Zkusím se ještě podívat jestli někde není jinde to čidlo. Když tak to dám elektrikáři co se vyzná ve skodovkach . Děkuji
  2. Psal jsem to na telefonu a nepřečetl jsem si to. Pokud jsem někoho tím urazil, omlouvám se a text opravil. Snad je teď v pořádku .
  3. Zadar lidi. Měl bych dotaz. Auto jsem koupil s tempomatem, ale nefungovalo. Koukal jsem na pedály spojky a brzdy, znamky o montazi(dodatečné) ani památky. Jen originální izolace žádný připojený kabel od temp. Myslel jsem že někdo namontoval jen páčky. Pak jsem se dozvěděl, pokud je v paměti závad chyba, tempomat nepůjde. Diag. mi píše snímač hladiny/ teploty oleje signál chybí. Mám Roomster 1.4tdi 59kw rv.07 je tento snímač na vaně? Protože teď jsi nevybavuju zda-li jsem ho tam viděl a to si měním olej sám . Nebo najdu ho někde jinde? Děkuju
  4. Nemá s tím mým problémem ještě někdo zkušenost? Neviděli jste to u svých TDI ? A jak jste to řešili ?
  5. Ano už vím o co jde, většinou na EGR ventil se pouziva. Dík za odepsání
  6. Taky jsem už měnil to těsnění v práci kdysi a zákazník už nepřijel. Teď jsem to vyměnil na dvou vozech se stejným motorem a prolíná to zpět. Čistil jsem to hadříkem jen od oleje. Tak že vrypy nemohou být. Jelikož nemám momenťák tak jsem si šrouby označil a dotáhl na značku plus trochu více. Ten kligerit co ty píšeš to je to těsnění z "gumy? " Koukal jsem na něj na internetu. Byl by lepší než plechové? Ještě jsem přemýšlel, že bych tam dal slabou vrstvu silikonu. A jestli mě to nase.. tak to asi udělám :D. Nechci riskovat olej v naftě i když tam kde to uniká tak je tam přívod a odvod nafty aspoň myslím. Jinak děkuji za odpověď .
  7. Ahoj škodaváci, měnil jsem těsnění pod dandemakem protože nafta či olej prolínal a bylo dosti viditelné. A po pár set km se to objevilo znovu. Řekl bych že je to nemoc PD motoru. Těsnění plechové. Nemáte s tím zkušenost někdo?
  8. Aha, to je pěkný teda. Já myslel, že pomůžu prodloužit životnost tim
  9. Ahoj škodovaci uměl by někdo z vás vyřadit EGR ventil pomocí diagnostiky? Chci zaslepit, mám DPF. Nechce se mi dávat 3500kc. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...