Přejít na obsah

h2o6n1z1a

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení h2o6n1z1a

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím,nesetkal se někdo se špatným startováním po odstavení na sluníčku. Po ránu a když je motor zahřátý chytá na poprvé. Jen když stojí 5 a více hodin na sluníčku nechce naskočit. Díky. VID_20180429_180511.mp4
  2. Jinak ta spotřeba je dle palubního PC.
  3. Ok, dík hoši. Byl jsem zvyklý po ránu nastartovat dát si cigárko a vyrazit.
  4. Zdravím, mám combi jezdím převážně dálnice, město.. dřív do práce jsem jel v klidu zaa 5,6 teď klidně za 7,5..a celková je furt 7.
  5. Zdravím hoši, zajímalo by mě jestli taky někdo zahříváte motor v chladných dnech... spíš jestli je dobré nechat ho zahřát nebo ne. Dík za info :))
  6. Chlapi dík moc. Uvidím příští týden co mi poví v autorizovaném servisu. Každopádně studený starty jsou určitě hlučnější než byly předtím. Dneska jsem koukal že ten vlnovec je taky očouzen a nepatrně to z něj profukuje. Nejvíc mě trápí ta spotřeba pod 7 stim nejdu ať jedu jak jedu.
  7. Díky. Někde na nějakých fórum jsem se dočetl že je potom auto tišší má menší spotřebu a i líp táhne. Mě se dlouhodobá spotřeba drží okolo 7litru a nemůžu jí dostat dolů. Každopádně příští týden jdu na výměnu tak uvidím.
  8. Ahojky všem.. vlastním fabii 2 1.4 16v a zajímalo by mě jestli nemá někdo zkušenost s výměnou vlnovce? Při poslední servisní prohlídce mi bylo sděleno v autorizovaném servisu že mám špatný díl výfuku konkrétně vlnovec. Zajímalo by mě jak poznám že je špatný..(jaký jsou příznaky) Díky všem za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...