Přejít na obsah

Mutislav

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Mutislav

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. FM-Ostrava stodvacítkou za 4.8 litrů. Zpátky (do mírného kopečka za 5,5 litrů)
  2. ...mno asi nic, co bychom my majitelé už nevěděli. Spíše mě potěšilo to, že si vede dobře při srovnání s ostatními. Pravda na řazení 1-2-3 je je třeba si zvyknout a je to proti ostatním co jsem řídil fakt jiné. A není zrovna běžné jezdit po městě na trojku :-) A že 6tka není na předjíždění? to taky víme. Beru ji v autě jako příjemný bonus navrch, kdy mohu fakt po dálnici jezdit hezky potichoučku a za 5 litrů. Jooo jaký je to rozdíl proti mé bejvalce fabii 1.2 HTP, kdy jsem po dálnici jezdil při stejné rychlosti se spotřebou o 3 litry více. Vlastně celková spotřeba je s litrovým rapidem v průměru o dva litry méně. Spojka mi zatím "zasmrděla" jednou když jsem se musel rozjet s plným kufrem a ve čtyřech dospělých lidech do prudkého kopce. Docela mě to tehdá vystrašilo. Ale jinak spokojenost.
  3. Ahoj, chci se zeptat, jak moc má smysl jít do chiptuningu u rapidku s motorem 1.0 TSI 81kW. ? (vyroben leden 2018) A na kolik to má smysl povýšit? Není to pak trápení či zabiják motoru...? Jestli se nepletu, tak je to asi stejný motor jako 1.0 TSI 70kW akorát jinak naladěný? Pokud to má smysl tak kde na severní Moravě (Ostrava).
  4. Prosím lze dokódovat otevírání a zavírání oken dálkou u rapidu 2018 style plus s kessy? Je to totální otrava-nutnost vlézt do auta zmáčknout tlačítko startu (stačí bez nastartování)- stáhnout okénka- vypnout zapalování- vylézt z auta- zamknout auto. FUUU mazec. Ve staré fábii stačilo vrazit klíček do dveří, otočit a podržet. Nehledě na to, že v 10 LET staré fábii byly všechna okna na dvoupolohové stahování, kdežto u nového rapidu v top výbavě je dvoupolohové jen jedno tlačítko u řidiče, všechny ostatní pro úplné stažení nutno stále držet. Ach jo ŠKODO.
  5. auto parkuje venku a klíč je hluboko v centru rodinného domu, takže určitě nekomunikuje.
  6. Ne, vyrobeno v lednu. Bohužel netuším jak to řešit, kde se dovolat zastání, když v servise řekli, že to je normální, tedy ne jako reklamace.... Kde je ten "limit", co je a co není normální výdrž.
  7. Ahoj. Mám Rapida, (leden 2018), tedy cca 4 měsíce. Najeto něco přes 2000 km. Včera jsem přišel k autu, chci odemknout a ouha- nejde to, ani dálka, ani rukou, jen ovladač vždy párkrát zabliká. Musel jsem tedy "rozebrat " zámek a odemknout klíčem. Následný start rukou tlačítko samozřejmě také nešel, tedy nutný start zamáčknutím tlačítka klíčem. Jak jsem dojel domů, vše fungovalo jak má... Dnes jsem zajel do servisu a prý slabá baterie- vyměnili (za mé peníze). To jsem si myslel, že to je jako reklamace. Ptal jsem se, jestli je to normální měnit po 4 měsících vybitou baterii a řekli, že jo, že klíč stále "komunikuje, vysílá" a tedy že se rychle vybíjí. Tak to zlatá fabia s normální dálkou, co mi vydržela 6 roků..... Jakou máte vy majitelé zkušenost s klíčem kessy? Jak dlouho vám vydrží baterka? Je to normální měnit po 4 měsících????
  8. Mi to teď začalo jak se oteplilo. Najeto 2200 km. Akorát nevím jestli nebudu v servisu za kreténa, protože při nižších teplotách nic nevrže. Přikládám video- mazec. https://photos.app.goo.gl/2CzEVFCUwSlS7Je32
  9. Vyzkoušel jsem několik kabelů- i velice krátké. Bez valného výsledku.
  10. Taky mě to napadlo a vyzkoušel jsem několik- i velice krátké. Bez valného výsledku.
  11. Jak stabilní vám připadá smartlink při spojení pomocí android auto? Podotýkám, že aplikaci mám aktuální, ale stejně, někdy se spojí- někdy ne-pak je potřeba vypnout zapalování a znovu zapnout (kessy). Někdy i úplně vypnout aplikaci v mobilu. Při navigování- a je jedno, jestli waze nebo google mapy se ztrácí spojení mezi mobilem a autem a zase naskočí, nebo třeba ani nenaskočí. Chová se to obdobně na několika mobilech. :-( Prostě pomocí android auto maximální nestabilita. Bohužel mobil s MirrorLinkem nevlastním. Mám telefony OnePlus 3 a Huawei p9 lite 2017. Rapid+Bolero Jakou máte zkušenost vy?
  12. Jak stabilní vám připadá smartlink při spojení pomocí android auto? Podotýkám, že aplikaci mám aktuální, ale stejně, někdy se spojí- někdy ne-pak je potřeba vypnout zapalování a znovu zapnout (kessy). Někdy i úplně vypnout aplikaci v mobilu. Při navigování- a je jedno, jestli waze nebo google mapy se ztrácí spojení mezi mobilem a autem a zase naskočí, nebo třeba ani nenaskočí. Chová se to obdobně na několika mobilech. :-( Prostě pomocí android auto maximální nestabilita. Bohužel mobil s MirrorLinkem nevlastním. Jakou máte zkušenost vy?
  13. "navíc ty auta nemají motor. Takže budu čekat další cca tři roky na další generaci" Tak to tě mohu uklidnit... za tři roky nebudeš mít na výběr z motorizace 3x 1.0 tsi (aktuální nabídka), ale třeba 0.8 TSI. Pokud podle tebe ta auta "nemají motor", tak za 3 roky budeš mít "šlapací mechanizmus" Já přesedlal z Fabie kombi II generace 51kW HTP do Rapidku 1.0.TSI 81kW. Je to taky tříhrnek ale rozdíl---nebe a dudy.
  14. Mutislav

    Climatronic

    Je pravda, že sice fest fouká, ale ne na mě... teda i když...možná pociťuji že jde chladný vzduch na nohy. Jinak samozřejmě mám i vyhřívání sedaček, takže toto ok. To ptc vyzkouším jak? Když hned po startu při studeném motoru manuálně přepnu na foukání na mě tak půjde teplý vzduch?
  15. Mutislav

    Climatronic

    PTC nebo-li přídavné elektrické topení? Tak o tom nic nevím. A ČudlR - já při 0 fakt nechci chladit. Chci topit, jen nevím proč klima při studeném motoru fouká jako zběsilá. Tuplem když vím, že climatronic ve fabii to nedělal.
×
×
  • Vytvořit nový...