Přejít na obsah

psi66

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení psi66

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak navigace zakoupena, aktualizovány mapy na myslím 3Q/2017, připojena do auta a vše funguje pěkně. Trochu problém mám s kvalitou hovoru přes HF. V autě je slyšet čistě ale na druhé straně je často slyšet takové praskání..no není to čistý zvuk. Spojeno s IPHONE 7. Jak funguje HF Vám? Diky
  2. Tak to vypadá, že to tam opravdu je. Díky moc. Jdu objednávat
  3. Díky za komentáře. Auto je STYLE FRESH CZ - 7/2016. Mlhovky, senzory,vyhřívaná sedadla, litá černá kola a ta "díra" v palubce..jinak nic mimořádného. Pošlu ještě dotaz na prodejce ať řekne dle VINu. Rád bych využil akční nabídku. Cena už je to celkem přijatelná ale ne za pouhou navi..očekávám handsfree,ovládání rádia, zobrazení parkovacích senzorů a prostě ty věčičky co o tom čtu.
  4. Mám asi hloupý dotaz, ale na internet toho moc nemohu najít tak ze zeptám tady. Chtěl bych dokoupit MOVE & FUN navigaci ale na stránkách prodejce se píše o podmínce že musí být příprava 7UE..což chápu ale v autě to asi nemám (na štítku jsem to nenašel). Asi nestačí , že na palubce je konektor. Pujde tam nejspíš jistě pripojit ale bude to "jen" navigace a možná půjde napájení. Nějaká zkušenost? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...