Přejít na obsah

czechmates

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení czechmates

  1. Za dva dny jdu za svým servisákem, který je teď bohužel na dovolené, tak uvidíme. Za týden mě čeká na noc cesta s rodinou á 500km, tak pokud to do té doby nebude ready, resp. přesně identifikováno a opraveno a budu muset jet v tomto stavu, tak doufám, že mě to nikde nevypeče. Nejraději bych opravu řešil až v klidu po dovolené, tak jsem zvědav, na co se přijde. Předpokládám, že dokud palubní PC nic nehlásí a běžná diagnostika nic nehlásí, tak že bych tu dovolenou ještě zvládnul.
  2. Zdravím všechny. Mám Scouta 2.0TDi 135kW tv.2016, nájezd 91tis. Teď se mi objevil problém s DSG. Při zařazení R do kopce se auto pomalu rozjede, zacuká a ozývají se silné kovové zvuky. Není to vždy, ale dost mě to znervózňuje. Na diagnostice Carista žádná závada není. Jinak je převodovka ok, dopředu rádi krásně. Olej byl měněný před třemi lety na 57tis km. Čím by to mohlo být? Dneska jsem zkusil v prudkém kopci zastavit, dal jsem R a nechal to na volnoběh jet. Auto se plynule rozjelo, bez žádných divných zvuků. Po pár metrech klesly otáčky, auto zpomalilo na nula a pomalu se rozjelo dopředu. Po přidání plynu bez zvuků jelo normálně vzad. To je mi záhada Díky všem za případné rady.
  3. Auto mám něco přes rok že SkodaPlus. Minulou zimu se mi to stalo 1x a pak dlouho nic a začalo to zase až teď. Podle záznamů že Škodovky s autem na zadku nic nedělali a já zatím taky ne. Předtím jsem zkoušel reklamaci, ale "nedotáhl" jsem to tehdy dokonce, tak to zatím v autorizovaném servisu v souvislosti s touto závadou nebylo.
  4. Přesně ten obrázek z tématu "Voda v tapecírunku 5. dveří" z jiné části fóra jsem měl na mysli, že už jsem ho viděl a že mě se tahle dírka netýká. Žádnou podobnou dirku jsem na dveřích nenašel. Leda že by byla pod tapecem, ale tam už by se snad voda z vrchu dostat neměla, ne?
  5. Zdravím všechny. Hledal jsem na fóru, zda nenajdu odpověď na můj problém dřív, než založím toto téma, ale bohužel jsem neuspěl, tak se ptám. Mám problém, kdy po dešti nebo teď v zimě, kdy taje sníh, tak mi zatéká voda do 5. dveří OIII combi rv. 2013, kdy při otevírání víka kufru voda vytéká mezi jednotlivými díly plastového obložení víka kufru, čímž vždy vyteče dovnitř kufru a namočí jeho obsah. Na jiném webu jsem našel, že byl nějaký problém se sváry pátých dveří, kdy na první pohled tento problém nemám, nikde není vidět žádný otvor, kudy by voda zatékala, Je možné, že by to teklo třeba podél zadního stěrače? Nemáte někdo zkušenost s podobným problémem? Děkuji za všechny rady.
×
×
  • Vytvořit nový...