Přejít na obsah

Krakis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Krakis

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ani na tvém odkazu jsem nenašel odpověď na svoji otázku - KDE JE RELÁTKOVÝ BOX ?! A PTC tam musí být,jelikož to v normálním stavu topí hned po nastartování.Asi to bude na zakázku,jelikož bývalí majitel do toho nacpal spoustu hračiček.(handsfree,navigaci,parkovací systém,repráky a zesilovač navíc,...)
  2. Na jiném fóru jsem se dozvěděl,že to možné je.Mám to z druhé ruky a majitel již zemřel,tak se nedovím,co s tím dělal a odkud to měl. Např.v Německu je to běžné i u benzínu.Ale v techničáku to nemám.Dnes jsem sundal komplet kryt pod volantem a je tam jen centrální řídící elektronika.(vlevo u pojistek) Druhá možnost je prý ve středním sloupku za ovládáním topení a klimi,na to se chystám zítra.Jen doufám,že nebudu muset odpojovat radio.
  3. Předpokládám,že ano,jinak by to netopilo hned po nastartování.(když to teda funguje) Ve schematu jsem našel PTC Z35,pojistky na releovém boxu S276,S277 a 278 (40A) a relátka malého a velkého topného výkonu J359(poz.8) a J360(poz.9). Akorát nevím,jesli mám sundat celý kryt pod volantem,nebo jsou ty relátka za ovládáním topení ve střední části palubky.
  4. Tak mi zničeho nic přestalo jít el topení.Topím až po ohřátí motoru.Prošel jsem všechny pojistky a podle schematu jsem usoudil,že by to mohlo být ještě relé,ale nemůžu je najít.Kde se fyzicky nalézají ? Mám Fabii I , r.v.2006,hatchback,1390ccm,55kW,motor BKY,klima.
×
×
  • Vytvořit nový...