Přejít na obsah

Karel Rousek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

649 zobrazení profilu

Oznámení Karel Rousek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, můžete mi poradit? Mám potkanej motor fabie htp 12ventil,rok 2006.najeto 250 000km.mam investovat do generálka, nebo nechat namontovat starší motor.diky za info.popripadne i servis v okolí Prahy na doporuceni Platba
  2. Rozvody jsem vyměnil já.ty původní přeskakovaly kolem napínáku.koupil jsem aretační sadu.kompletni nové rozvody.to čidlo otáček motoru je už ok.ale teď po vymazání vad to nepíše už nic.ale stejně nechytne.Pokud by někdo z Prahy a okolí dál posudek co s tím , zaplatím.
  3. Mám pocit, že to nebylo jen skončený,ale je to i potkany.vacky nebyly nikdy rozhozený.v motoru nic nerachta.lze zjistit stav bez rozebrání hlavy? Dík za radu
  4. Koupil jsem to již nepojízdný.nevim co s tím někdo delal.vymazal jsem všechny chyby,žádné to již nepíše.ale nestartuje.
  5. Jo, vymazal jsem chybu.ale stejně nechytala.
  6. Ahoj.hledam kdo mi poradí? Po výměně rozvodu vag píše:snímač otáček motoru -nesmyslny signál.zajima mne zda lze s touto vadou nastartovat motor, nebo ne?
  7. Ahoj, potřeboval bych poradit,nejde mi sundat víko rozvodů.Povolil jsem všech 21.šroubů.Stále to drží na těsnění.Poklepání gumovým kladivem nepomáhá. Je nutné demontovat čerpadlo klimatizace? Díky za jakoukoliv radu k tématu.
×
×
  • Vytvořit nový...