Přejít na obsah

JirkaV79

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JirkaV79

  1. Mužete mi prosím někdo poradit ,kdy byla vyrobena tato baterie? V těch číslech se nevyznám. Díky.
  2. Jel jsem delší trať a i při jizdě jsem to cítil ,když jsem zpomaloval na semafor a když jsem stál. (možná jsem se na to moc zaměřil) Jeden den auto stálo a rozhodně to nedělá tolik,ale stále dělá. Jenom mě štve ,že kdykoli přijdu do autorizovaného servisu s nějakým problémem co se týká záruky ,tak je vše ok. Pokud to nehlásí nějaký problém auto je podle nich v pořádku. (před rokem jsem tam byl reklamovat rosení předních světel a podle nich je to normální. Teplota venku 7 stupňů a níže a já mám orosené přední světla a to je v pořádku. Dle vyjádření servisu. Díky za odpovědi.
  3. Zdravím. Může mě někdo prosím poradit. Mám Fabii 3 Combi 5.2016. Zjistil jsem ,že mě cuká volantem. Když stojím a normálně otáčím volantem ,tak to nedělá ,ale pokud točím pomalu ,tak cuká. (Když pomalu dojíždím třeba na semafor na červenou a trošku otočím do strany tak v něm cukne.) Mám to v záruce a byl jsem s tím v autorizovaném servisu a bylo mě řečeno ,že je to normální. Kamarád má to samé auto jen novější verzi a nedělá mu to.
  4. Já mám na rádiu slot na SD adapter tak mám hudbu na SD kartě. Takže mě to neomezuje v používání radia.
  5. Je to v autě vedle 12V zásuvky. Tak děkuji za radu. Než něco potento , tak se raději zeptám.
  6. Zdravím, potřebuji poradit. Koupil jsem si autokameru Niceboy Pilot X. Můžu zapojit kameru do 12 V zásuvky ,to je jasný, ale je tam vedle ještě vstup USB. Lze i do něj ? Není to jen pro potřebu servisu. Abych něco nepo .... Díky za radu.
  7. Nic z toho. Jak jsem již psal ,budu to sledovat a uvidíme.
  8. To se mi taky někdy stává. Asi to zatím nebudu řešit a budu to sledovat.
  9. V rádiu. Žádný problém to nehlásí. Všechno zhasne jen systém kontroly výfukových plynů a ten zhasne po nastartování. Ten zvukový signál je jiný než při např. servisní kontrole.
  10. Zdravím, potřebuji prosím poradit. Mám Fabii 3 a při otočením klíčku naskakujou na budíku kontrolky a poté to někdy pípne a někdy ne. Pak normálně startuju. Zdá se mě ,že dříve to dělalo vždy. Teď to pípne jen někdy. Možná je to jen blbost. Děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...