Přejít na obsah

jindrapasto

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení jindrapasto

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Ahoj Fabiatici. Používáte někdo - resp máte ověřenu nějakou HF sadu pro pevnou montáž, která by spolupracovala s originálním rádiem Symphony a zároveň s Android telefonem? Konkrétně se mi jedná o Samsung A5 2017. Vím - kup si rádio s BT a máš po starostech. Tuto informaci však nehledám. Pokukuji po variantě Parrot CK 3100 LCD. V seznamu kompatibility u daného telefonu tento typ sady nebyl. Představa je taková, že bych se poohlédl po nějakém bazarovém kousku za mrzký peníz...
  2. jindrapasto

    Koroze

    Ahoj, vím, že jde o poněkud staré téma, ale nemáte někdo bližší informace (nejlépe fotografie) jak je uvedený problém vyřešen po FL...? Nějaká díra v plechu nebo jenom jiný tvar podběhu? Nabízela by se pak výměna podběhů za FL verzi.
  3. ...zatím se na to nechystám. Popravdě se mi ten kastlík vymontovávat moc nechce.
  4. Takovouhle odpověď jsem si od začátku představoval. Nicméně si nedovedu představit, kam s tím držákem. Jak jsem již psal, pod spolujezdcem je deštník a pod řidičem kastlík, do kterého se rozhodně hasičák nevejde. Konkrétního oficiálního řešení jsem se nedopátral. Rád bych to viděl na fotografii... Nemáš?
  5. Kufr se nabízí jako nejjednodušší řešení. Komplikace, v případě nutnosti použití hasičáku, by mohly nastat za situace, že je kufr narvanej krámama. Osobním příkladem je třeba vodácký výlet, kdy je kufr zaskládán do posledního místečka. Jasný, zmiňovaný prostor je hned za pátými dveřmi, tudíž i v případě plného kufru není nemožné se k němu dostat. Řešení pod sedačkou se mi jeví jako elegantnější. Předělával jste to někdo (demontáž kastlíku, montáž držáku), co výškové nastavení sedačky, není s tím nějaký problém?
  6. Teoreticky jsem to všechno viděl na obrázcích. Tenhle obrázek i držák je nejspíš z Fabie I. Uvítal bych vlastní zkušenost s origo řešením na F3.
  7. Zdravím Vás milí Fabiatici. Existuje nějaké čisté originální řešení umístění hasícího přístroje do Fóbie? Často je zmiňováno umístění pod sedačku řidiče či spolujezdce. U spolujezdce mám pod sedačkou origoš deštník a u řidiče je v těch místech jakýsi kastlík s výklopnými dvířky, do kterého by se však hasičák (samozřejmě v závislosti na konkrétní velikosti) pravděpodobně nevešel...
  8. Takže, nejdůležitější je založit téma, pak jde opěradlo vyndat bez většího problému. Potom tedy ještě odloupnout v kufru plastovou krytku středového pantu a pod ní vytočit T25 šroub.
  9. Nevíte někdo jak na to? "Odjistil" jsem a vyvlékl pant na vnější straně vozu. Nevím ale, jak vyndat opěradlo z pantu mezi sedačkami (opěradly)...
  10. Tak jsem tam teď chvilku mrznul s tím, že jsem zkoušel verzi s odstraněnými tagy. Pokud nejsou skladby otagovány nefunguje listování mezi alby na "úvodní" obrazovce vůbec. Je tam pouze obrázek aktuálně přehrávaného alba. (Pojem "úvodní" obrazovka v příloze.) Čímž se stává problém řazení alb na této úrovni bezpředmětným - ostatní alba se tam nezobrazují. Samotné přehrávání funguje podle řazení, které je zvoleno na obrazovce v návodu. Tedy pokud zvolím řazení dle složek, přehrává se korektně dle adresářové struktury. Stejně to funguje i u otagované verze. (Tam se to patrně chová stejně i pokud vyberu zobrazení multimediální databáze a řazení podle interpreta) Jediný problém zůstává v tom, že na té zatracené "úvodní" obrazovce jsou obrázky alb (pro listování) vždy řazeny abecedně podle názvu alba (název interpreta to nezohledňuje).
  11. Upřímně řečeno měnit název alba na nesmyslný název tak, aby to odpovídalo abecednímu pořadí pro řazení, to mi přijde poněkud na pytel. To už by mi přišlo elegantnější pojmenovat v tagu album třeba takto "AC/DC - Rock Or Bust", "AC/DC - Are You Ready?" čímž bych požadovaného řazení zajisté také dosáhl. Zejména u delších názvů interpretů by nejspíš kvůli velkému počtu znaků nebyl samotný název alba na displeji ani zobrazen :o( Spíš by mě zajímalo, jak to máte všichni ostatní. Také se vám to tak řadí a nevadí vám to? Nebo mám přeci jen něco špatně?
  12. Pokud listuji "obrázky alb", tak je evidentní, že jsou řazeny právě podle názvů alb - nikoliv interpretů... Druhé album:
  13. Pokud myslíš obrázky z návodu tak to samozřejmě seřadí podle interpreta, tak jak je v návodu - ovšem pouze na obrazovce v návodu zobrazené. Pokud se zobrazení vrátí zpět do mnou vyfoceného - tedy listování obrázky alb z leva do prava - pak opět řadí podle názvů alb. Přikládám "otagování". Obrázek alba (cover.jpg) mám ve složce alba.
  14. Rozumím, takže struktura adresáře je nepodstatná. Jak tedy zařídit, aby přehled byl řazen (v rámci tagu) primárně podle názvu interpreta a ne podle názvu alba...? Díky za drobný posun vpřed.
×
×
  • Vytvořit nový...