Přejít na obsah

Jayson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    207
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení Jayson

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. přiznejte se, kdo má tmavý (černý? asi) RS z Libereckýho kraje, s bílým nápisem na kufru Skodamotorsport a na bílých (asi 16") kolech..a myslim, že měl znáček HTP ? Potkal jsem ho včera v Turnově a jel směr Praha nebo Liberec netušíte kdo to byl?
  2. http://www.youtube.com/watch?v=MKBLFRoUgKU
  3. Tak abych se informoval, co se za poslední měsíce stalo, v březnu jsem přestal jíst sra*ky jako jsou salámy, sladkosti atd..začal jsem trochu sportovat a celkově se hodit do pohody, na začátku jsem měl 185cm/85kg, nyní mam 185cm/75kg Řekl bych, že to hlavně bylo tou stravou, začal jsem pravidelně jíst a trochu se o to jídlo starat takže asi tak..
  4. 1) uvažte si takové balóny za auto 2) jeďte tak rychle, jak chcete 3) smějte se na lidi, kteří se vylekají 4) řekněte policistovi že jste mysleli, že jsou skutečné
  5. Zvracet ted, nebo až za chvilku? Všechno fuj
  6. Už to tam bylo, zítra to snad bude v archivu.
  7. Tak to tam za chvilku bude, tak do 5minut! Na Nově.
  8. Pravda, o menšině se píše furt, jak jsou utlačovány a jiný kraviny. Ale na nás, jako většinu se zapomíná.
  9. asi místní vesničani jediný co tam bylo pěkný tak ty Porscháci a to Evo a ty Corvetty s těma 21' katastrofa..
  10. Pokud chceš na TV koukat v kvalitě co to umí, tak dokup Bluray přehravač nebo HTPC, plus počítej, že budeš potřebovat kvalitní spojení, nejlépe kabel nebo satelit jinak to nemá smysl..
  11. Dokument italských tvůrců je výsledkem dvou let intenzivního výzkumu a rozhovorů v Evropě a Spojených státech a osmi měsíců práce na filmu. Zdůrazňuje nekonzistence, manipulace, opomenutí a lži oficiálního vyšetřování 11. září. Spoluautorem filmu je italský novinář a levicový europoslanec Giulietto Chiesa, který ve filmu i vystupuje, stejně jako nositel Nobelovy ceny za literaturu Dario Fo, slavná italská herečka Lella Costa, neméně slavný dramatik Moni Ovadia, americký spisovatel Gore Vidal, profesor David Ray Griffin, zástupce pozůstalých Bob McIlvaine a další. Dokument režírovala dvojice Franco Fracassi a Francesco Trento v produkci Thomase Torelliho a to za široké podpory velkého množství soukromých dárců, kteří si přejí nové, skutečně nezávislé a důkladné vyšetřování. Film byl široce promítán v kinech, zejména v Itálii a způsobil velký rozruch na mezinárodním filmovém festivalu v Římě na podzim r. 2007. Byl v r. 2008 promítán i v Evropském parlamentu za ostentativního nezájmu jak europoslanců, tak masmédií. K filmu existuje i kniha "ZERO - Proč je oficiální verze 11. září podvrh." kolektivu autorů pod vedením Giulietta Chiesy http://video.google.com/videoplay?docid=4912645040692509228&hl=cs Napište Váš názor, co si o tom myslíte.
  12. Já s tim neměl žádný problém, ted už nic neností, oblek nosila jenom proto, že byla zima a furt se klepala
  13. Tak já mam doma Jack Russela - Bessy A ještě ve stáji hřebce - Sepp Jezdí parkur.
×
×
  • Vytvořit nový...