Přejít na obsah

K.Arno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení K.Arno

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Výstražné blikače při brzdění, protočení ručiček při startování, svícení do zatáček mám aktivované Caristou na Yeti ´12. Nejsem si jistý zda překódování na LED a svícení obou mlhovek vůbec jde nakódovat. Na LED jsou používaná jiná světla (jiné žárovky jsou tedy mimo zákon) a v druhé zadní lampě není na mlhovku instalace (alespoň u mého Yetíka).
  2. K.Arno

    EGR ventil

    Tak i nás dostihla výměna EGR ventilu a váhy vzduchu. Najeto necelých 134000. Motor se začal občas v zátahu dusit a netáhl, po vyšlápnutí spojky šel do otáček normálně. Někdy to spadlo do nouzáku, jindy ne. Po diagnostice následovala výměna a zatím - ťuk, ťuk, ťuk - vše OK
  3. Nechci strašit, ale zadělal sis na velký problém. Jak znám AAA tak podle nich bude vše v naprostém pořádku...
  4. U nás jsem to kdysi řešil, když jsem chtěl kola s jiným ET než bylo uvedeno v TP. Na dopravníím inpektorátu mi tenkrát kola do TP dopisovali. Přesně už si ale nepamatuji jak to bylo. To ale kolegovi v Německu nijak nepomůže, protože auto není v ČR přihlášené.
  5. Dost dobře nechápu dotaz. Proč zjišťovat jak se něco dělá u nás, kdy to chce kolega udělat v Německu a tam to určitě bude fungovat jinak. Určitě bych se neptal tady, ale přímo na TÜV.
  6. Chtěl jsem to sem napsat i s fotkami po úplném dokončení. Jinak tedy pomohl Škoda servis a ebay. V servisu jsem objednal rámeček 5L0858 069 L 1QB, vyšel na 560,--Kč. Zbytek jsem našel na ebay. Celá sada - mikrofon (3B0 035 711 B), prodlužovací kabel i všechny potřebné svorkovnice už napojené jako plug and play vyšly i s dopravou na 750,--Kč.
  7. Tak rámeček i mikrofon mám, ale nastal další problém. Spojení mezi mikrofonem a samotným rádiem. Existuje nějaký originální kabel, nebo musím "jen" napojit svorkovnice na kabel podle potřebné délky?
  8. Díky, zajedu tam, asi to bude nejlepší, stejně musím objednat i mikrofon.
  9. Mám už druhé Klebry a nemůžu si stěžovat. Neměl jsem s nimi nikdy problém. Ale údajně je kvalitativní rozdíl mezi těmi vyrobenými v Anglii a v Polsku. Já měl pokaždé anglické.
  10. Díky za odpověď a nějaké číslo dílu nevíš? Je to toto? http://www.skoda-parts.cz/produkty/ramecek-okolo-navigace-pro-vozy-s-automatickou-klimatizaci/
  11. Koupil jsem si do Yetiho r.2012 místo stávajícího Swingu Amundsena+ Kamarád, který mi ho prodával mě upozornil, že budu muset pravděpodobně měnit rámeček kolem radia a klimatronicu. Nikde jsem o tom nic nenašel. neví někdo jak je to?
  12. K.Arno

    DPF

    nohic asi myslí, že po příjezdu domů a nájezdu těch 80km běžela regenerace a motor vypnul. Tím ji přerušil a ona se v průběhu týdne opakovala. Pokud ji přerušil několikrát za sebou, trvalo to ten týden, než se dokončila.
  13. K.Arno

    Škoda Rapid Drift

    Myslím, že potkat bych ho na zasněžené a namrzlé silnici nechtěl... vlastně bych ho potkat nechtěl nikde.
  14. K.Arno

    Škoda Rapid Drift

    Stále mi uniká smysl vypnutí systémů. Za snížené přilnavosti se auto tak jako s vypnutými systémy nikdy chovat nebude. To už je lepší zkusit si to na letních gumách se všemi systémy, ale ani to není stejné. Nejlépe se dá simulovat a nacvičit na speciálních plochách, kterých je po republice několik a nasimulují i sníh a led uprostřed léta.
×
×
  • Vytvořit nový...