Přejít na obsah

K.Arno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem K.Arno

  1. Výstražné blikače při brzdění, protočení ručiček při startování, svícení do zatáček mám aktivované Caristou na Yeti ´12. Nejsem si jistý zda překódování na LED a svícení obou mlhovek vůbec jde nakódovat. Na LED jsou používaná jiná světla (jiné žárovky jsou tedy mimo zákon) a v druhé zadní lampě není na mlhovku instalace (alespoň u mého Yetíka).
  2. K.Arno

    EGR ventil

    Tak i nás dostihla výměna EGR ventilu a váhy vzduchu. Najeto necelých 134000. Motor se začal občas v zátahu dusit a netáhl, po vyšlápnutí spojky šel do otáček normálně. Někdy to spadlo do nouzáku, jindy ne. Po diagnostice následovala výměna a zatím - ťuk, ťuk, ťuk - vše OK
  3. Nechci strašit, ale zadělal sis na velký problém. Jak znám AAA tak podle nich bude vše v naprostém pořádku...
  4. U nás jsem to kdysi řešil, když jsem chtěl kola s jiným ET než bylo uvedeno v TP. Na dopravníím inpektorátu mi tenkrát kola do TP dopisovali. Přesně už si ale nepamatuji jak to bylo. To ale kolegovi v Německu nijak nepomůže, protože auto není v ČR přihlášené.
  5. Dost dobře nechápu dotaz. Proč zjišťovat jak se něco dělá u nás, kdy to chce kolega udělat v Německu a tam to určitě bude fungovat jinak. Určitě bych se neptal tady, ale přímo na TÜV.
  6. Chtěl jsem to sem napsat i s fotkami po úplném dokončení. Jinak tedy pomohl Škoda servis a ebay. V servisu jsem objednal rámeček 5L0858 069 L 1QB, vyšel na 560,--Kč. Zbytek jsem našel na ebay. Celá sada - mikrofon (3B0 035 711 B), prodlužovací kabel i všechny potřebné svorkovnice už napojené jako plug and play vyšly i s dopravou na 750,--Kč.
  7. Tak rámeček i mikrofon mám, ale nastal další problém. Spojení mezi mikrofonem a samotným rádiem. Existuje nějaký originální kabel, nebo musím "jen" napojit svorkovnice na kabel podle potřebné délky?
  8. Díky, zajedu tam, asi to bude nejlepší, stejně musím objednat i mikrofon.
  9. Mám už druhé Klebry a nemůžu si stěžovat. Neměl jsem s nimi nikdy problém. Ale údajně je kvalitativní rozdíl mezi těmi vyrobenými v Anglii a v Polsku. Já měl pokaždé anglické.
  10. Díky za odpověď a nějaké číslo dílu nevíš? Je to toto? http://www.skoda-parts.cz/produkty/ramecek-okolo-navigace-pro-vozy-s-automatickou-klimatizaci/
  11. Koupil jsem si do Yetiho r.2012 místo stávajícího Swingu Amundsena+ Kamarád, který mi ho prodával mě upozornil, že budu muset pravděpodobně měnit rámeček kolem radia a klimatronicu. Nikde jsem o tom nic nenašel. neví někdo jak je to?
  12. K.Arno

    DPF

    nohic asi myslí, že po příjezdu domů a nájezdu těch 80km běžela regenerace a motor vypnul. Tím ji přerušil a ona se v průběhu týdne opakovala. Pokud ji přerušil několikrát za sebou, trvalo to ten týden, než se dokončila.
  13. K.Arno

    Škoda Rapid Drift

    Myslím, že potkat bych ho na zasněžené a namrzlé silnici nechtěl... vlastně bych ho potkat nechtěl nikde.
  14. K.Arno

    Škoda Rapid Drift

    Stále mi uniká smysl vypnutí systémů. Za snížené přilnavosti se auto tak jako s vypnutými systémy nikdy chovat nebude. To už je lepší zkusit si to na letních gumách se všemi systémy, ale ani to není stejné. Nejlépe se dá simulovat a nacvičit na speciálních plochách, kterých je po republice několik a nasimulují i sníh a led uprostřed léta.
  15. K.Arno

    Škoda Rapid Drift

    Nějak mi uniká smysl tohoto počínání.
  16. K.Arno

    DPF

    Já to kontroluju podle zvýšených otáček při volnoběhu. Při regeneraci je mám těsně nad 1000. Pak to taky proženu kolem komína.
  17. K.Arno

    DPF

    Bohužel je to tak
  18. K.Arno

    DPF

    To ale máš appku neustále spuštěnou? Nebo ji pokaždé před vypnutím motoru musíš spustit, abys zkontroloval stav. Trochu jako oblékat si kalhoty přes hlavu, ale jiné řešení aby člověk nevypl motor při regeneraci asi není.
  19. Jakou verzi Caristy máš a co všechno jsi přesně aktivoval. Mě se to na několikrát nepovedlo. Pokaždé auto hlásí závadu ABS, která nezmizí ani po startu auta a ujetí několika km. Asistent při tom nefunguje.
  20. Nějaká kontrola k tomu nesvítí? Mohlo by to být např. ASR, ABS nebo ESC.
  21. Tak hodně šťastných kilometrů.
  22. K.Arno

    START-STOP

    Zkus projít toto. Myslím si, že to pro Caristu nebude problém.
×
×
  • Vytvořit nový...