Přejít na obsah

Tomo29

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Tomo29

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tomo29

    brzdy

    Tak jsem byl dnes v servise přezouvat ze zimních na nové letní. Prý to hučení mohly dělat zimní pneu. Bohužel po nasazení zcela nových letních pneu hučí při brždění brzdy stále stejně. Navíc jsem nafotil brzdové kotouče, dvě první fotky jsou od zadních kotoučů od kterých se mi zdá že to hučí a třetí fotka je od předních kotoučů. Rozdíl povrchu zadních oproti předním je myslím jasně patrný. Destičky na předku i na zadku jsou tak na 40-50% životnosti, takže v nich bych to asi neviděl :-(
  2. Tomo29

    brzdy

    Ahoj mám poslední dobou naprosto stejný pocitový problém na svém kodiaqu necelý rok starý 2.0 TDI s nájezdem k dnešnímu dni 22 tis. km. Při brždění mi to tak nějak začalo divně hučet. Navíc mám pocit, že auto poněkud hůře brzdí, tak nevím ?!
  3. Může mi někdo poradit někoho na kódování Kokodáka z okolí Českolipska nebo Děčínska?
  4. OK, děkuji, jen se děsím jak dlouho kvůli tomu budu bez auta :-(
  5. Tomo29

    pocení oken

    K čemu tedy automatická recirkulace vzduchu slouží? Z popisu od Aleš_BX čtu, že je to vlastně na prd. Co je tedy na ní to dobré, že jí tam výrobce dal?
  6. Tomo29

    pocení oken

    Na Air care je na panelu mezi kolečky tlačítko (mělo by to čistit vzduch ve voze pokud se nepletu), ale kde se vypíná ta recirkulace a co to vlastně je že to může způsobovat mlžení oken?
  7. Ahoj všem, můj necelých půl roku starý Kodiaq ve výbavě Style s motorizací 2.0 TDI 110kW má buď závadu a nebo něco dělám špatně a tak se na vás obracím o radu. Přes léto jsem si toho nevšimnul, jelikož bylo krom hluboké noci kdy spím stále světlo. Nicméně nyní v podzimním čase nastupuji i vystupuji z vozu leckdy za tmy a všimnul jsem si jedné zvláštnosti. Když odemknu (například dálkou) auto a odklopí se mi vnější zpětná zrcátka, tak na straně spolujezdce z podzrcátka svítí klasicky na zem světlo, ale na straně řidiče nikoli i když tam to světlo samozřejmě nainstalované je?! Totéž se děje i při zastavení vozu před jeho uzamčení. (Myslím že je to součástí výbavy Cominng home a Living home), kterou můj kokodák samozřejmě má. Koukněte prosím někdo na Vaše auto, jestli vám svítí obě zpětné zrcátka, abych to případně reklamoval a nebo něco dělám někde špatně??
  8. Tomo29

    Reklamace

    Já mám ty nové digitální budíky a vržou a praskají fakt strašně, hlavně když je venku teplo. Na každém ďolíku, dirce na silnici a pod to praská a vrže jako ďas. Fakt hnus velebnosti. To ty vrzací madla alespoň nevržou za jízdy, ale jen když se za ně bere. Budíky vržou v podstatě nepřetržitě. Kodiaqa mám 3 měsíce nového, najeto 7 tisíc.
  9. Nápis mi zmizí ať už otevřu klíčem, nebo jen rukou na klice. Infoataiment se zapne a hraje hudba, nebo navigace apod. Žádné nechtěné nápisy s uživatelem vozu apod se mi tam neobjevují, natož abych to musel nějak potvrzovat, aby mi to zmizelo. To zamknutí po vzdálení klíče od auta je správně až když se zavřou dveře řidiče, tak to funguje i u konkurenčních značek.
  10. Tady je to automatické zamykání při vzdálení KESSY (příplatkového) klíčku od vozidla, ale kdo to umí nastavit (softwarově) v Čechách nevím.
  11. Mam zcela nový Kodiak cca 2 měsíce a mě to co píšeš nedělá. Otevřu svým klíčkem, na digitálním štítu u volantu se mi objeví, že jsem to já, vše se automaticky přenastaví a nápis zmizí. Nastartuji a jedu. Když otevře druhým klíčem manželka, vše se nastaví na ní včetně zrcátek, sedačky, barvy interiéru, infotainmentu apod. a jede. Reklamuj to. Jinak o tom automatickém zamknutí vozu po vzdálení klíčku od vozidla jsem také již slyšel, ale nevím kdo to umí a nebo jak to nastavit aby to tak dělalo. Také by mne to zajímalo.
  12. Tomo29

    Panorama

    Mám nový Kodiaq s panoramou a jsem velmi spokojen. Nic nevrže, nikam nezatéká a to to myjí hodně silnou Wapkou a v těchto krásných dnech do rychlosti 100km/hod jezdím zásadně s otevřenou panoramou. A hluk? Tak mírně to samozřejmě fouká a tedy i hučí, ale nic strašného díky větrné cloně co je v panoramě zabudovaná.
  13. Ahoj všem přátelé "Kodiaqáci". Mám dotaz ohledně chlazení (ventilace) v kožených sedačkách u Kodiaqa. Jsem vlastníkem těchto sedaček, mají v sobě takové malinké dírky po celé ploše sedaček (jako cedník). Při zapnutí příslušného tlačítka (obzvláště v těchto vedrech) by to mělo chladit (foukat do sedáku a do zad), ale mám pocit, i když to nastavím na tři čárky (na nejvyšší výkon) tak že to skoro nefouká? Také to tak máte a nebo je to jen u mě a tedy na reklamaci? Auto mát nové tři týdny a dělá to tak od začátku :-(
  14. Ahoj Všem, za cca 3 týdny bude vyroben můj Kodiaq Style 4x4, 2.0TDI a proto začínám zařizovat (poptávat) povinné a havarijní pojištění. Nabídky od pojišťoven vypadají zajímavě (cca 20 tis. za vše/rok), ale chtějí znát jednu věc, aby tuto cenu mohli dodržet a to zabezpečení vozu proti krádeži jako např. alarm, pískování skla VINem apod. Poté mi nabízejí velmi zajímavou slevu. Umíte mi tedy někdo napsat jaká všechna zajištění proti krádeži má v nejvyšší výbavě Kodiaq již z výroby. Moc děkuji za výpis všech těchto zabezpečení a třeba to bude pojišťovně stačit.
  15. Tomo29

    Dodací lhůta

    Mě včera oznámil dealer, že můj Kokodák Style 4x4 2.0 TDI Manual se všemi příplatkovými možnostmi, které jsem si tam ještě navymýšlel nad Style výbavu, bude vyráběn v prvním týdnu měsíce červenec. Objednán byl v 16KT a dodán bude v 27KT. Dodávka vozidla od objednání tedy za 11 týdnů. Tak s tímto jsem tedy opravdu nepočítal, když čtu příspěvky výše, ani v tom nejlepším snu.
×
×
  • Vytvořit nový...