Přejít na obsah

Lostinusa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Lostinusa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. YETI 1,8 TSI, r.v. 2010, motor CDAA, najeto 75 xxx km Minulý pátek se rozsvítila žlutá kontrolka motoru. Motor začal být hlučnější a venku byl cítit benzín. Auto šlo normálně nastartovat. Načtena tato chyba: P0011/000017 - Bank 1: Camshaft A (Intake): Retard Setpoint not Reached (Over-Advanced) Auto je ještě v záruce a tak jsem odjel do servisu. Náhradní vozidlo jsem nedostal, nemám na něj nárok (nabídnuto Citigo za 300/den) Auto jsem dostal zpět ve čtvrtek odpoledne. Bylo mi řečeno, že auto je opraveno a chyba odstraněna. Po dotazu na přesnější informace mi bylo sděleno, že mně to ani vlastně nemusí zajímat, že auto je v pořádku. Nedostal jsem žádnou zprávu, nemám žádný zápis v Servisní knížce. Jediné co mám je vstupní protokol, kde je uvedeno: Svítí el. motoru Motor hlučnější Všechny informace jako by byly tajné. Po výslovné žádosti o technické informace mi bylo pouze řečeno, že byl přeskočený řetěz o jeden zub, a že byly vyměněny rozvody. Řetěz, napínací kladka (mám tu poslední verzi s K na konci) kryt s guferem a těsnění. Extra záruka na rozvody není žádná, pouze záruka na celé auto, která mi končí letos v prosinci.
  2. Nová, kompletní sada (hever, klíč na kolo, šroub pro uchycení kola, 3ks polystyrenu a podlaha) stojí asi 2360,-Kč. Mě by v podstatě stačily jen ty polystyreny a podlaha. Za to bych dal tak 1300,-Kč. Hever i klíč mám.
  3. Pokud by někdo za rozumnou cenu prodával ty boční polystyreny a podlahu, měl bych zájem.
  4. Díky za nabídku, jaký je rozměr kola? A jaká by byla cena?
  5. Zdravím, taky řeším dodělání dojezdového kola. máme auto bez rezervy, pouze s lepící sadou. Hned po koupi auta (ojeté auto) jsem začal uvažovat o dokoupení rezervy, nebo dojezdového kola. Defekt takového rozsahu, kdy už nebylo možno lepit (guma na s****u) nás bohužel předstihl. Protože vozíme neustále kočárek, tak je pro nás velikost kufru docela zásadní. Uvažoval jsem o ponechání lepící sady a přidání pouze dojezdového kola (na jezdění v blízkosti domova) a na dovolenou přidat regulérní kolo (třeba letní či zimní). Chtěl bych si dokoupit celou přestavbu (polystyrény, nová podlaha, ...) a zajímalo by mně, jestli by šly ty polystyrény snížit podle výšky dojezdovky (chtěl bych 125) tak, aby výška nové podlahy byla co nejníže. Nejspíš je dělaná na kolo 195 a 7cm je celkem dost. Podlahu ani polystyreny nemám, tak nemám možnost prohlédnout nebo změřit. Vím, že snížením už tam pak nedám to regulérní kolo, ale vzhledem k tomu, že to bych tam vezl tak 2x ročně, tak to teď neřeším. Pak ho prostě někde dám. Takže prosím někoho, kdo má rezervu, jestli by se nepodíval, zda by šla snížit podlaha (nejspíš seřezáním těch polystyrénů) tak aby se tam vešlo kolo 125. Taky prosím o vaše názory jak jste podobnou situaci řešili. (spíše jsem ale narazil na témata o zvětšení kufru - odděláním rezervy)
×
×
  • Vytvořit nový...