Přejít na obsah

xenony

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení xenony

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. A od té výměny už je to v pořádku ? Žádná hláška ? Děkuji
  2. Zdravím Tě. Tak prosím Tě, kolik po tobě chtěli za výměnu té opravné sady ..?
  3. ...dobře, odfotím typ kulisy a . . . . Jak tedy dál ...
  4. Čaute pánové, mám úplně stejný problém a to je auto vyrobené 2016, RS230 s DSG. V otáčkách kolem 2000 něco v místě kolem spolujezdce zarezonuje a po překročení 2000 ot. to zase přestane..... .Dělal jsem už spoustu odposlouchávacích akcí i se spolujezdcem, zkoušel jsem to i na volnoběh na mistě. Drželi jsme otáčky na 2000 a jak to rezonovalo, tak jsem hledal. Ale je to obrovský problém to najít. Po nějaké době se mi to už zdálo že je to odevšad, prostě jsem to nenašel. Zajímavé je to, že v zimě v mrazech to nedělá ... .
  5. No, no, zase to nesmíš tak přehánět, není to tak jak tady píšeš ....
  6. Rada servisu zněla: odpojit baterii na 15 min., pouze mínus pól... . To jsem provedl, a nedělo se vůbec nic, vše je v naprostém pořádku... . Mínus pól jsem zase připojil a vše ok... . Po napojení jen vyskákaly jako že chyby - senzor tlaku v pneu, senzor stop/start systému, systém nastavení volantu a pod., ale po rozjetí auta přišla informace, že je vše OK.... . Tak že v klidu, žádné drama.... Tak že fungovat to zřejmě nebude. No tak budu opět používat měřák, který tady výše někdo uvedl (foto), mám úplně stejný. Jen jsem myslel, že to bude pohodlnější přes auto ... . No nic, tak asi bohužel... Každopádně děkuji za informaci ....
  7. Zdravím Vás pánové. Pročetl jsem toto téma, ale nedozvěděl jsem se, proč některým nefunguje to zobrazení stavu nabití autobaterie. Mám taky Oct.lll RS230 (2016) a taky mi to nefunguje. Vyvolání této funkce jsem dělal správně se vším všudy, ale bohužel - nefunguje a nevím doprčic proč . Ptal jsem se na to i v servise Škoda a rada zněla - odpojit baterii na 15 min., opět připojit, ale bohužel nefunguje. Tak že nemáte s tím opravdu někdo zkušenost, kde je ten problém ? Děkuji za každou odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...