Přejít na obsah

vlastanemecek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vlastanemecek

  1. Už jsem fabii prodal, ale nejdřív jsem problém vyřešil. Padala mi totiž nafta,proto to nechtělo chytnout. A závada byla v prasklé těsnící gumičce vstřiků. nechal jsem vyměnit všechny 4 a v pohodě.
  2. Ahoj Tifone, možná mám stejný problém jako ty. Prosím tě můžeš nějak podrobněji vysvětlit jak může mít řídící jednotka vliv na to že seti objevuje nafta v oleji? Dost dobře to nechápu? Děkuji za odpověď.
  3. Ahoj, prosím tě jak jsi psal o tom přetěsnění čerpadla, myslel jsi tím tandemové čerpadlo? Já totiž mám taky problém se startováním po ránu, někde to přisává vzduch a spadne mi nafta. Pak musím strašně dlouho točit než chytne.

    Mám škoda fabia 2 1,9 tdi 77 kw r.v. 2008

    Děkuji za odpověď.

  4. Ahoj, taky mám tuto hadici vlhkou na škoda fabia 2 1,9 tdi r.v. 2008. Všiml jsem si toho když mi začala padat nafta. tak jsem to začal řešit a tu hadici mám vlhkou.Každé ráno musím strašně dlouho točit než naskočí. Tak se chci zeptat zda ti také padala nafta? Až po palivový filtr to vypadá dobře, podávací čerpadlo naftu tlačí jako blázen ale stejně nafta padá.ještě to prý také může dělat tandemové čerpadlo?
  5. Ahoj škodováci, potřebuji poradit se škodou fábia 1,9 tdi 77kw r.v. 2008. Dnes ráno jsem nastartoval, motor okamžitě naskoči a stejně tak rychle zhas.Pak už jsem nenastartoval. Žádná kontrolka označující nějakou chybu nesvítí, kontrolka imobilizéru normálně zhasne jak má. Podávací čerpadlo také zabzučí, tak asi naftu tlačí. Nemáte prosím někdo skušenost s tímto problémem?
×
×
  • Vytvořit nový...