Přejít na obsah

Josef H.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Josef H.

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. a jak zjistim skz alias CRIN, pokud už columbuse nemám? dá se to ještě někde vyčíst?
  2. dle skz čísla? to asi neni to číslo, co je vzadu na návodu co? (3T0012151AS)
  3. taky jsem si myslel, že se nemusim bát, ale asi krade, našel jsem na FB, že tu noc zmizely ty Columbuse tři to vyrobní cislo jsem hledal v prirucce, ale bylo tam jen to cislo, co jsem napsal v uvodu
  4. bohužel pojištěný jsem to neměl... vocas chtěl bych zase Columbus, protože se to fakt pohybuje okolo 10ti, ale jak píšete, podporovat je v tom nechci... ale zase si říkám, že to jsou třeba z bouraček... nevim Máte někdo třeba alespon zkušenost s navigacema podobnyma? např Xtrons PF73MTV nebo 2Din? navigace, dualzone, 7"display... ale spíš mi jde o zvuk, píšou výkon 4x45, ale stačí to pro Sound system?
  5. Zdravím Vás škodováky! přes noc na 30.12.2017 mi byl odcizen z mého auta Superb 2 - Columbus, v Praze na Smíchově. V autě jsem měl po kastlíkách různých věcí, i peněz, ale nic jiného ho nezajímalo. Jen Columbus. Typ 3T0012151AS. Náhlášeno na policii, ale tam se nejspíš ničeho nedočkám. Sice brali otisky, ale tohle ukradl podle mě někdo zkušený. Kdyby prosím někdo zjistil info ohledně tohoto typu, dejte mi prosím vědět. Určitě se dohodneme!! Díky moc za pomoc! Pepa 773627636 PS: od známých zjišťuji info, že novou navigaci koupím min za 75tisíc. Máte někdo zkušenost s těmi navigacemi okolo 15tisíc na netu? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...