Přejít na obsah

ghost7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    158
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

3 014 zobrazení profilu

Oznámení ghost7

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

36

Popularita

  1. ghost7

    Autobatéria

    Nabíječka CTEK 5.0 se po připojení sama zapne na poslední zvolený program a po pár vteřinách začne sama nabíjet, takže po výpadku elektřiny to bude v nabíjení pokračovat.
  2. To jsem si taky říkal, proč to na dílně nenapojili na zdroj a pak nezkoumali dál. No původní baterku jsem si nechal dát do kufru pro nějaké další využití. Baterku jsem v pátek nabil nabíječkou a nechal přes víkend odležet. Po víkendu jsem jí změřil a měla 12.8V. Pojal jsem podezření, že bude baterka ještě dobrá. Ještě jsem zajel k prodejci baterek na zátěžový test a ten mi potvrdil, že je baterka naprosto v pořádku a v dobré kondici. To mě hodně namíchlo, budu to ještě řešit se servisem. Tohle nejde jen tak přejít.
  3. Nejdříve mi servis oznámil, že mám podle testu vadnou baterku a bez její výměny nemůžou pokračovat. Cena baterky v autorizáku 6500,-. Cena dost vysoká, to jsem odmítl a koupil jsem novou Exide EK700 za 3000,- a tu jsem jim dovezl. Po půl dni mi řekli, že je vadná levá el. vzpěra, cena 9500,-. Po její výměně je vše OK.
  4. Po dvou dnech stání jsem přišel k autu a nešlo odemknout, bylo úplně mrtvé. Musel jsem použít nouzový klíč pro odemknutí dveří řidiče. Nefungovalo rádio, přístrojovka, vůbec nic. Baterka úplně vybitá. Přisuzuji to k problémům s 5. dveřmi. Baterku jsem dal na nabíječku a po asi 3 hodinách už šlo nastartovat. Otevírání kufru stále nejde. V pondělí se musím objednat do servisu. Pokračování příště...
  5. Elektrické 5. dveře mi dnes přestaly z ničeho nic fungovat. Otevřel jsem je a už nešly zavřít. Musel jsem je zavřít manuálně. El. zámek se na stisk otevře, ale nejdou motorky zdvihu. Kontroloval jsem vizuálně pojistky 42 a 50 a byly ok. Máte někdo nějaký tip?
  6. Já leju aditivum přímo do tankovací pistole a tu pak zasunu do hrdla nádrže a tankuju.
  7. Dneska jsem to taky řešil. Odinstaloval jsem z telefonu původní verzi a stáhnul a nainstaloval novou verzi 5.1 z APK Mirror. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-5-1-5006-release/ Vše funguje.
  8. Odinstaloval jsem Google aplikaci, která se tím dostane do původní tovární verze (odinstalovat úplně nejde). Potom jsem dal vymazat mezipaměť a vymazat data úložiště. Potom ještě u ní nastavil v Obchod play, aby se automaticky neaktualizovala.
  9. Zkuste vyresetovat v telefonu aplikaci Google, mě to pomohlo. Hlavně si pak nezapínejte Google asistent, ten je jen v angličtině.
  10. Po připojení telefonu s AA se mi vždycky vypne zvuk autorádia. Musím pak přepnout zpět na rádio a znovu na rozhraní AA. Mám verzi AA 4.9.59, která je snad aktuální. Nevíte někdo nějaký fígl, aby se to nedělo?
  11. V nové verzi mi trochu schází zobrazení počasí, co bylo ve staré verzi na centrální obrazovce. Nebo jsem na to zatím nepřišel, kde to je.
×
×
  • Vytvořit nový...