Přejít na obsah

paraganlukas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení paraganlukas

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. moje sleva pouze prodejce 51700,- roomster 1.2 TSI 63 kW ambition rv 5/ 2012. jeste sem stihl akci Magic, kde sleva byla 50 000. z cenikove 324 900 to docela jde ne?
  2. tak mi to asi dela taky. room 1.2 TSI s ESP rv 2012.1800km najeto. vždy po startu motoru a dosažení cca 18 kmh se ozvou takove divne zvuky, mam pocit, jako by to vibrovalo trochu i do pedalu. jinak se to děje i na jedničku i dvojku, vždy prři dosažení kolem tech 20knh...jestli to je i ofiko vyjadření škoda..tak dobrý, ja už sem to chtel reklamovat.
  3. rele 109 to není, mam ten samej problem a rle je vyměněný...starter necvaká, nic, je to hluchy, i kontrolky pohasnou jak to ma odběr...ted sem prišel na to, ze když to držim 5 vteřin, tak to naskočí, dřív i 2 hodiny to nechtělo naskočit...a to sem to zkoušel každou minutu.ted zatim dobry, i kdyby na podruhy nebo po tech 5 vteřinách to naskočí.
  4. Zdravim, Tak to tedy nevim, mam taky problém s házením. zajímavý je, že sem měl pred lety dělaný brzdy, vydželi 70 tisic a že by dělaný bejt museli se rict nedá, dal sem mu feroda i s deskama a od tý doby asi 4 kotouče jak nový tak stočený a porad to dělá, ted mam na napravě nový servo, tyčky, kosti stabilizátoru a uložení, čepy řízení, silenbloky aj čepy na nápravě, aj ložiska nové a náboje sou stočený a stejně to škube, tak nevim co s tim je, jediný co jěště není jsou tlumiče. jinak takt nevim. jak už tu nekdo psal, jak to brzdí víc, mín, víc mín.
  5. to je ale rada.Myslel jsem že tu jsou chytřejší hlavy.
  6. Tak co hoši??nikoho niv nenapadá??
  7. ale že to nejde jen po dlouhy době. pak když to budu startovat 20x za sebou tak to pude, to by spinačka už vynechala.,..
  8. starter to není. to už mam jinej.
  9. Zdravim. Mám takový problém. Při startování, většinou ráno nebo po dlouhý době, mi to nechce startovat ve stylu, že držim klíček v poloze startování a nic se neděje,netočí startér, jen cvakne čerpadlo, a pak za chvilku se to roztočí a normálně chytne jak má. jinak to běhá. dělá to jen po učitý době...dik za rady.
  10. zdarec. v Liberci za 380,- čidlo. nějaká ta práce se do 1000,- vleze. mě si to tam rovnou nechali a podivali se na vstřiky a kdesi cosi a odchazel sem za 4800,- ale zase to jezdí.
  11. no to jestli to cvaká ve starteru nevim, tdi cvaká vše možny při startu.ale asi to bude ono, protoe ted na jiný mi to ještě neudělalo, tak spínačka to nebude.
  12. Zdarec. Tak sem sehnal jinej starter, vyčistil, namazal, vrazil ho tam a samo tedy valí. Ten původní su zatim nechám do zálohy, možná ho někam hodím, ať se mi na nej podívají.
  13. Tak už je to vpohodě, zatim to nic nedělá, teda žádnou neplechu. tak tedy poblm byl v tom ventilu zpětného vedení paliva..
  14. Tak hoši zatim vyměněn ventil paliva a vyčištěn koš, že toho tam moc nebylo, ale asi to mohlo dělat neplechu...jinak sem to zkusil a zatim dobrý, ani už nelezou bublinky v hadičce k čerpadlu, když to chcípnu...(před výměnou to dělalo...) TAK UVIDIME.
  15. nestraš...snad ne, v květnu to bylo na seřízení, diagnostice a dělali i vstřiky...tak snad nee. ale taky možnost...
×
×
  • Vytvořit nový...