Přejít na obsah

cookie

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení cookie

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Zitra na to mrknu, na ty tecky. Ja nehodlam rvat 40 tis do auta za milion s 27 tis najezdem. Jinak jak jsem psal vyse, poravnaval jsem to se skodovkama nizsi kategorie a ty podvozky jsou zlaty oproti tomuto. Greegu - Nejste nekde pobliz Brna? Rad bych potkal nekoho se superbem s kym bych to mohl zhodnotit a porovnat, protoze pak by se mi snaz hledala strategie na dalsi peripetie, ktere me ted nejspis budou cekat, v pripade, ze auto nevymenim. Jinak jak rikate, kazda jizda je za trest a kdyz nekoho vezu, snazim se jet tak, aby si nerikal co to mam za smejda. Na mody sport nebo normal vubec nejezdim, jinak bych se zblaznil. Mam jen comfort, protoze si naivne myslim, ze to trochu pomaha. Zitra nebo v sobotu natocim zvukovej zaznam a pojedu znova do servisu. Hezky vecer.
  2. Tak jste říkali, tak se i stalo, nepochodil jsem :D........Prý se na mě podle VIN čísla nevztahuje výměna nějakých komponentů. Servisák mi ukazoval i plánek, co vytvořila škodovka pro odstranění bouchání, ale já mám prý podvozek naprosto v pořádku. A dále pak, že se při zkušební jízdě žádná závada neobjevila. Takže výsledkem je, že duním a bouchám dál. Průser je, že se nemám jak moc urvat z práce, abych si chodil zkoušet ostatní superby po salonech, takže nevím jak dál, ale spokojenej vůbec nejsem! Mám natočit video nebo nějak prokázat to, co tvrdím.
  3. Auto jsem nechal na dva dny v servise (uz jen toto me pekne obtezuje) Jinak takto: to duneni v superbu porovnavam se skodovackyma autama: octavii 3 1.4tsi - podvozek mnohokrat lepe filtruje nerovnosti, fabia 3 1.2tsi - podvozek mnohokrat lepe filtruje nerovnosti (superb je nebo ma byt vlajkova lod). Naprikad jsem vezl kamarada (v autech se vyzna jenom prece vic) rikal, ze to je opravdu otresny na tento typ auta, vezl jsem i jeho mamku na zadnim sedadle, taky byla velice neprijemne prekvapena z toho co slysi (potreboval jsme vedet, ze to neprehanim a nejsem nejakej cita). Strasne to kazi dojem. Z jizdy nemam vubec radost a prehlusuji to hudbou. Nicmene, pokud neuznaji reklamaci, tak tam hodim druhou a budu se chtit projet v predvadecce u vice prodejcu a porovnat, pokud neuslysim to co ve svem aute, dam treti a ctvrtou a patou, s takovym podvozkem bohuzel odmitam jezdit, protoze v aute chci mit klid (dlouhe najezdy) a NEJAKOU miru komfortu, snad mi rozumite.
  4. Ahoj, mam DCC, taky jsem zvedavej, ale, jak jsem psal vyse, uz mi bylo receno, ze se jedna o provozni zvuk neboli zvuk, ktery je schvaleny primo skodovkou, ale tomu neverim! Kazdopadne o zpravu se podelim! Jinak neni to klapani nebo respektive ja bych to nepopsal jako klapani, jedna se vylozene o DUNENI, ale opravdu DUNENI az bouchani(velice neprijemne), pokud prejedu malinkaty hrbolecek je to bouchnuti jakobych vletel do diry.
  5. Já jdu zítra na servis, mám nahlášený, aby zkontrolovali zadní část podvozku z důvodu nehoráznýho bouchání. Jsem zvědavej jak to dopadne. Mám za to, že auto za milion nemůže každý malinkatý hrbolek na silnici přejet s takovým duněním, nebavím se o dírách.
  6. Zdravim, mam ted taky noveho superba, mam adaptivni podvozek a jezdim na comfort. Nicmene je to desny! Opravdu otres, jakakoli nerovnost - tak silne bouchani v zadni casti vozu- strasne neprijemny. Na servise mi vsak rekli, ze ten zvuk (duneni) je normalni a jedna se o provozni zvuky. Pry si mam zvyknout. Fakt skvely. Kazdej kdo si do toho sedne, rika co to sakra je za rany.
×
×
  • Vytvořit nový...