Přejít na obsah

daliskoda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení daliskoda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den! Může mi někdo říct alespoň to, které rádio by mělo koupit? Chcete-li pracovat na původním usb, hlasové příkazy, navigaci na malém displeji?
  2. Ví někdo, zda má být zesilovač nahrazen? (AMP)
  3. Zdarvo Misliš za android radio ali za popravilo starega oz morda ve kaj je lahko narobe? Namreč android radia sem se odločil da ne bom imel. Morem nekak starega zrihtat:)
  4. Dobrý den Prosím pomozte mi, nikdo mi nemůže pomoci. Napsal jsem na všechny možné fóra. Nikdo nic neví. Omlouvám se za chyby, pomáhám s kompilátorem Google. Píšu ze Slovinska. Mám Octavii 3 2013 s Columbus 2 Original Radio. Mám problém, že už není žádný zvuk. Všechno funguje, navigace, rádio, telefon, žádný zvuk. Oprava je 550e. Myslel jsem na rozhlas Android. Ale nikdo mi nemůže říct, co má vzít? A pokud všechny funkce, které auto má v operačním systému Android? Hlasové příkazy, rádio DAB, všechna ovládání na volantu. Displeje (šipky a měřiče pro navigaci na displeji mezi počítadly) Výběr profilu jízdy, směr oblohy, když nepoužívám navigaci (viz směr oblohy na mini displeji) Stručně řečeno, vše je originální. Žádám vás o pomoc. Pozdravy!
×
×
  • Vytvořit nový...