Přejít na obsah

Honza O.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    90
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Honza O.

  1. Opět po cca 4,5 měsících výměna baterie v autoklíči. Tentokrát se vybil úplně (pár denní ignorace hlášky) a nešlo odemknout auto přes dálkové vůbec.
  2. Připojuji se k odpovědi @martin špáta Malý kulatý kolébkový přepínač s oranžovou kontrolkou
  3. Nemá 1,8 TSI i v O3 řetěz ? Myslím že má
  4. Díky za objasnění byl jsem trošku zmaten. O přídavných tělískách jsem neměl ani páru. ;)
  5. Nastavení klimy jsem nenašel mám swing s černobílým displejem a konkrétně nastavení klimy jsem nenašel (manuální klimatizace). Všiml jsem si, že to dělá jen když je chladno pod 5°C.
  6. Přídavným topením myslíš nezávislé topení ? Jestli ano tak to v autě nemám.
  7. Zdravím, Mám takový dotaz dneska jsem si poprvé všiml zvýšených otáček na volnoběh po nastartování. Je to běžné když je venku zima (4°C) a motor není zahřátý ? (Otáčky 1000ot./min)
  8. Já měnil opět minulý týden po 4,5 měsících cca :(
  9. Přesně si tu cenu už nepamatuji, ale pokud se mi to neplete tak něco kole 12 tis. teď ale nevím jestli pouze za zadní nebo oboje
  10. Zdravím, Nedávno jsem řešil podobnou situaci. Prvně mi servis který toto montuje sdělil že to lze zobrazit na infotainmentu swing bez dotykového displeje... později zase že ne ... Nakonec jsem zjistil že to dokážou údajně v autorizovaném servise, kde je ale cena několika násobně vyšší.
  11. V pondělí se jedu objednat na výměnu oleje chci 30 tis. intervaly zkrátit na polovinu. Snad to opravdu nic nebude, ale v tu chvíli jsem byl poměrně rozhozený ..pochopte.
  12. Jo to ano. Mám auto prvním rokem a tento interval chci zkrátit na polovinu. To však není řešení mě situace :(
  13. Zdravím, Mám na Vás dotaz dnes se mi na autě rozsvítila kontrolka varování (žlutý trojúhelník s vykřičníkem) a napsalo upozornění zkontrolujte hladinu oleje ... Počkal jsem cca hodinu (teplota klesla z 90°C na 30-40°C) a olej zkontroloval. Na rysce přibližně 1/4-1/3 mezi min a max. Kapotu zavřel a nastartoval. Již se hláška neobjevila, slyšel jsem však, že to auto pozná, že se otevřela kapota a proto nějakou dobu hlášku házet nemusí (kontrolka už taky nesvítí). Pod autem žádné stopy oleje nejsou. Mám tam 30 tisícový olej a na něm najeto cca 17-18tis km. Chtěl jsem se zeptat čím to může být případně jaké máte poznatky ?
  14. Aha ... Možné to je nejsem první majitel , ale divím se že si u toho nevšiml ,že to rve na sílu
  15. Zdravím , Zajímaly by mě vaše názory jakým způsobem mohlo vzniknout toto viz. foto. Při voskování auta jsem narazil na toto, je to na vrchní hraně kapoty od čelního skla. Je to v blízkosti stěrače tak mě napadlo jediné od toho, ale nechápu jak by se to mohlo stát. Teď už je to opraveno lakovou tužkou a nic nejde poznat, ale i přesto by mě zajímalo na co si dávat případně pozor. PS bílé kousky na fotografii (na stěračích atd.) není lak, ale prášek z rozleštěného vosku.
  16. Na fotografiích vypadá skvěle...jestli i ve skutečnosti to musíš vědět ty :D , cena se mi zdá úměrná tomu co nabízí , kilometrově si myslím že taky OK (jak už tady někdo v minulosti psal není to jen o kilometrech, ale také o stáří vozu a někdy může auto staré 5 let s nájezdem 150 tis. vypadat a být lepší než auto staré 10 let s nájezdem 50 tis.), a k té "nehodě"... pokud u auta není problém vizuální a ani např. s lícováním spár a zatékaním tak by to problém být neměl. Ale nemyslím si, že je to nejaká super levná, ale ani předražená cena...zkrátka odpovídající k nabízené O3 RS.
  17. Zdravím , Nedávno jsem zakoupil lakovou tužku bílé Candy. O víkendu se chystám voskovat, a tak před tím bych rád drobné oděrky od kamínků apod. opravil. Můj dotaz spočívá v tom jestli nemáte nějaké zkušenosti, rady, tipy na práci s touto tužkou. Budu to dělat poprvé a tak bych nerad něco uspěchal. V návodu příliš informací není, a tak budu rád za každou radu.
  18. Tak jsem se podíval na scénku z filmu uvedeného výše a pochopil jsem ... ;) Jinak vzpěry objednám a vyměním
  19. Aha no super :) Jestli bude čas :D
  20. Aha super díky , A jak si to myslel na funkci rostlináře? To jsem nepochopil
  21. Zdravím, Dneska jsem si při vykládání nákupu z kufru auta všiml na jedné ze dvou vzpěr kufru poškozenou/prasklou plastovou krytku dané vzpěry viz. foto Zajímalo by mě co s tím jestli to nějak může ovlivňovat funkčnost případně zda li vyměnit celou vzpěru , pár vzpěr nebo jen samostatnou krytku pokud to vůbec jde. Předem díky
  22. Ahojte, Tak dneska jsem měl po cestě škodovku tak jsem se tam stavil a na výstavě baterie v klíčku se zeptal. Bylo mi řečeno že baterie vydrží cca 3-5 měsíců takže ty moje 2-3 měsíce výdrže není žádný problém. Kdybych prej měl problém s malou vydrží 2-3 měsíce a chtěl dosáhnout na daných 5-6 měsíců tak jedině koupit nový a nakodovat klíček... do toho nejdu a nevyplatí se to to raději zainvestuji těch 30-50 Kč do baterie.
  23. No vypadá to dost dobře mohl by si podrobněji rozepsat jak si to dělal ? Nebylo potřeba něco demontovat atd.?
×
×
  • Vytvořit nový...